Miejsce:
Hala "Astoria"
ul. Kr.Jadwigi 23
BYDGOSZCZ
Więcej info:
viewtopic.php?p=6217633
W zeszłym roku:

Moderator: Estraven

Karena pisze:W jakich godzinach można przyjść?
Dyktatura pisze:Karena pisze:W jakich godzinach można przyjść?
Dołączam się do pytania.
Tiris pisze:Marcepan mamy wątek na koci-łapci, że zbieramy fanty, teraz jest już troszkę za późno. Chyba, że będziesz na wystawie to możesz wziąć ze sobą
SyberyjskiSen pisze:ja będę w niedzielę po południu (zajżę w drodze powrotnej) czy chcecie mimo tej pory jakies fanty?
Jesli tak napiszcie tu lub na e-maila co przywieźć, jesli nie teraz to na kolejną akcje Wam się może to przydać
Tiris pisze:SyberyjskiSen pisze:ja będę w niedzielę po południu (zajżę w drodze powrotnej) czy chcecie mimo tej pory jakies fanty?
Jesli tak napiszcie tu lub na e-maila co przywieźć, jesli nie teraz to na kolejną akcje Wam się może to przydać
Oczywiście, że możesz podrzucić, fanty zosstają i czekają na następny rok, na pewno się nie zmarunują. W takim razie będziemy czekać, na pewno nas nie przeoczysz
SyberyjskiSen pisze:Tiris pisze:SyberyjskiSen pisze:ja będę w niedzielę po południu (zajżę w drodze powrotnej) czy chcecie mimo tej pory jakies fanty?
Oczywiście, że możesz podrzucić, fanty zosstają i czekają na następny rok, na pewno się nie zmarunują. W takim razie będziemy czekać, na pewno nas nie przeoczysz
Tiris, a co Wam przywieźć?
Maskotek Ci u mnie kilka jest:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość