Kicorek pisze:A co to za lokalizacja? Myśliwiecka 4a? Coś tam dojeżdża z komunikacji miejskiej?
Kicor
Dojeżdża. Na pewno to bodaj 162, 108. 107 też w okolicy i 171 oraz 155. To naprzeciwko Trójki jest
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:A co to za lokalizacja? Myśliwiecka 4a? Coś tam dojeżdża z komunikacji miejskiej?
Beauty&Beast pisze:Kicorek pisze:A co to za lokalizacja? Myśliwiecka 4a? Coś tam dojeżdża z komunikacji miejskiej?
KicorMasz 20 minut spacerem z pracy
![]()
Dojeżdża. Na pewno to bodaj 162, 108. 107 też w okolicy i 171 oraz 155. To naprzeciwko Trójki jest
vitez pisze:A ja będę jednak o czasie a mogę być i przed, bo na zwolnieniu lekarskim jestem.
Zagubionych mogę eskortować na miejsce.
MariaD pisze:vitez pisze:A ja będę jednak o czasie a mogę być i przed, bo na zwolnieniu lekarskim jestem.
Poćwicz angielski, będziesz mieć dziejowa misję pogadać z TŻ kiwi![]()
Serniczek pisze:Sernik też sie przytoczy....
vitez pisze:MariaD pisze:vitez pisze:A ja będę jednak o czasie a mogę być i przed, bo na zwolnieniu lekarskim jestem.
Poćwicz angielski, będziesz mieć dziejowa misję pogadać z TŻ kiwi![]()
Uwierz mi na słowo - nie muszę ćwiczyć angielskiego(na co dzień w pracy używam, prowadzenie konferencji po angielsku, no może tylko zasób słownictwa ukierunkowany technicznie to jedyny problem
).
vitez pisze:Serniczek pisze:Sernik też sie przytoczy....
O... deserek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość