A ciasteczka z lokalnej firmy cukierniczej, taka reklama
Moderator: Estraven
Wam to dobrze... Ale dobra, nie ma co się mazgaić. Życzę udanej imprezy. Odbije sobie w sezonie wiosenno/letnim.
TyMa pisze:Słuchajcie, nie chce mi się całego wątku przelatywać. Na kiedy ostatecznie ustaliłyśmy spotkanie?
Matahari pisze:słuchajcie...
bardzo proszę o deklaracje, kto z czym przybędzie... oczywiści home made... dopiszę przy każdym nicku i tak będziemy znali menu... no chyba, że ktoś wyjątkowe beztalencie... to może wtedy zajmie się jakimś napitkiem (bez konieczność home made) - w kwestii napojów proszę o ustalenia z Tiris, ona dostała tę część przygotowań... ja od garów...
tak więc przygotuję - faworki, pierogi z grzybami i kapustą i myślę jeszcze
TyMa... na Ciebie chyba mogę liczyć w kwestii masełka i chlebka??
no to teraz możecie się pchać...

kicikoci pisze:Ja dopisuje sie do listy, przylecę z Siostrą Prezes. Mogę zadeklarować sałatke lub rogaliki drożdzowe. co wolicie?
łaciata pisze:No dobra oferuję sałatkę z tuńczykiem i kurczaczka w curry, sałatka dozwolona kociastym:))
ola19 pisze:To ja może jednak zaoferuje jakiś napitek(winko????)Beztalencie całkowite nie jestem,ale wygląda,że jechałabym prosto z pracy trochę spóźnionaWięc może zdrowiej będzie jak dostarczę świeży napitek niż zmaltretowane jadło
Jakieś preferencje co do napitku są???
reddie pisze:Jeny, ja już tu nie zaglądam, bo się poryczęproszę, po mojej kwarantannie niech znów będzie spotkanie w takim składzie. Pliiiiis.
ajmk pisze:Reddie a Ty naprawdę nie możesz? Bo mnie też się ryczeć chce. Może wpdaniesz chociaż "pod dom"? Przecież od rozmowy na chodniku nic by się stało? Bardzo chcę Cię poznać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość