Bydgoszcz 14 sierpnia (z okazji wystawy)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 16, 2004 13:29

kameo pisze:
eve69 pisze:Strach pomyslec, co by bylo gdybysmy nie mieli Agatt i mieli liczyc na REZERWACJE ktorej nie bylo, tzn byla, tylko ze na jakies wesele bo o miau.pl nikt tam nie slyszal :twisted:

Może gdyby pewne osoby poświęciły chociaż sekundę dla innych, to dowiedziałyby się, że w Gościńcu jest impreza zamknięta i ktoś z kim się nie chciało pogadac znalazł inne miejsce :roll: .

Dobrze, że Aggat stanęła na wysokości zadania i chociaż kilka osób mogło się spotkać.

tzn rozumiem ze powinnysmy byloi poszukac Cie na wystawie i spytac? A co z tymi ktorzy na wystawe nie szli?
Poza tym rozmawialysmy przeciez podczas wystawy :roll:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pon sie 16, 2004 13:32

eve69 pisze:
Katy, czy Ty wiesz ze Lastat jest w ciazy? :twisted: :twisted:

czekalam wlasnie kiedy sie ten news pojawi :evil: :lol:

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Pon sie 16, 2004 13:33

Nie wiedziałam, że mam robić rezerwację, skoro właściwie nie umawiałam sie na spotkanie. Od początku mówiłam, że nie będę na spotakaniu a PROPONUJĘ Gościniec ze względu na urok miejsca. Myślę, że nastepnym razem trzeba jednak faktycznie "po literkach", przecież zrobienie rezerwacji nie jest dla mnie trudnym zadaniem :wink: . A na samą wystawę dotarłam w wielkich bólach i to tylko dlatego, żeby się z Forumowiczami spotkać, co nawet "po łebkach" mi sie udało :lol: .
Gdybym była jakoś oznakowana to bym więcej osob poznała.
Myślę, że chociaż część Forumowiczów zechce jeszcze się spotkać w Bydgoszczy 8) .

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pon sie 16, 2004 13:33

Aggatt pisze:
eve69 pisze:

nie przejmuj sie kochana.... one przesadzaja jak zwykle :twisted: :twisted:
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Pon sie 16, 2004 13:35

oj tak dziwnie to wszystko wyszło :? ja też powinnam jakoś zadziałać ale przez ten mój wyjazd wszystko było tak szybko, szybko i w końcu nawet nie załatwiłam sprawy zabawek :( :oops: na szczęście dziewczyny poradziły sobie z tą sprawą bo byla tam Pani Iza... no nic mam nadzieję, że następnym razem nie będę miała takich niespodziewanych wyjazdów...
jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i obiecuję poprawę :wink: :)
Ostatnio edytowano Pon sie 16, 2004 13:36 przez Sydney, łącznie edytowano 1 raz
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon sie 16, 2004 13:36

Anusia pisze:
Aggatt pisze:
eve69 pisze:

nie przejmuj sie kochana.... one przesadzaja jak zwykle :twisted: :twisted:

no nie wiem, coś w tym jest :twisted:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon sie 16, 2004 13:37

eve69 pisze:Poza tym rozmawialysmy przeciez podczas wystawy :roll:

Rozmawiałyśmy?

kameo

Post » Pon sie 16, 2004 13:40

kameo pisze:Nie wiedziałam, że mam robić rezerwację, skoro właściwie nie umawiałam sie na spotkanie. Od początku mówiłam, że nie będę na spotakaniu a PROPONUJĘ Gościniec ze względu na urok miejsca.

OK - tyle że kierowałaś to do osób spoza Bydgoszczy i nie było na miejscu nikogo innego, kto zajmował się sprawą. Kto miałby więc rezerować czy sprawdzać Twoją propozycję?

A na przyszłość proponuję barkę :wink:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon sie 16, 2004 13:42

Estraven pisze:
kameo pisze:Nie wiedziałam, że mam robić rezerwację, skoro właściwie nie umawiałam sie na spotkanie. Od początku mówiłam, że nie będę na spotakaniu a PROPONUJĘ Gościniec ze względu na urok miejsca.

OK - tyle że kierowałaś to do osób spoza Bydgoszczy i nie było na miejscu nikogo innego, kto zajmował się sprawą. Kto miałby więc rezerować czy sprawdzać Twoją propozycję?

A na przyszłość proponuję barkę :wink:

No niech będzie :wink: .
Barka :ok:

kameo

Post » Pon sie 16, 2004 13:50

kameo pisze:

Rozmawiałyśmy?

Zdecydowanie rozmawialysmy - przynajmniej chwile.
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon sie 16, 2004 13:58

kinus pisze:
kameo pisze:

Rozmawiałyśmy?

Jak podeszłam, to się sobie przedstawilyśmy i poszłyście dalej. To chyba nawet nie chwila rozmowya po prostu przywitanie.

kameo

Post » Pon sie 16, 2004 14:26

kameo pisze:
kinus pisze:
kameo pisze:

Rozmawiałyśmy?

Jak podeszłam, to się sobie przedstawilyśmy i poszłyście dalej. To chyba nawet nie chwila rozmowya po prostu przywitanie.

Kazdy z nas przyszedl na wystawe w konkretnym celu - zobaczenia kotow i spotkania sie ze znajomymi. Ja tych znajomych mam ciut duzo, bo hodowcow na wystawie troszke bylo. Jednak mimo zalatania pamietam Ciebie i pamietam, co mowilas. Gdybys mowila o zmianie rezerwacji, tez bym pamietala. Tak wiec szkoda, ze nie wspomnialas ani slowem.
Nie wiem jak Eve, ale ja na wystawie niezaleznie od tego czy mam kota czy tez nie, jestem zakrecona. I jak rozumiem teraz, to byla moja wina, ze sie o weselu w Gospodzie nie dowiedzialam. To kare ponioslam za to juz :) zwiedzilam sobie pol Bydgoszczy niekoniecznie z wlasnej woli.
Na szczescie niewiele osob bylo chetnych na spotkanie, wiec nie trzeba bylo nikogo wiecej z drogi zawracac.
Nastepnym razem po prostu sprawdzi sie, czy rezerwacja zostala zrobiona. I tyle.

kinus

Post » Pon sie 16, 2004 14:34

kinus pisze:
. Ja tych znajomych mam ciut duzo, bo hodowcow na wystawie troszke bylo. Jednak mimo zalatania pamietam Ciebie i pamietam, co mowilas. Gdybys mowila o zmianie rezerwacji, tez bym pamietala. Tak wiec szkoda, ze nie wspomnialas ani slowem.
.

No skoro już roztrzasamy to na Forum... to chciałabym zauważyć, że nie dałyście mi okazji do "ani słowa", po prostu poszłyście po zdawkowej odpowiedzi na 'cześć jestem kameo'.
Na szczeście miałam okazję porozmawiać z innymi i bardzo się cieszę, bo bylo sympatycznie. Ciesze się ogromnie, czekalam na taka okazję zobaczenia Was na żywo i kombinowałam na wszelkie możliwe sposoby żeby udało mi sie być na wystawie. Mam nadzieję, że spotkanie w Bydgoszczy w końcy się odbędzie i NA PEWNO dokonam rezerwacji Barki :wink: . Zapraszam do Bydgoszczy. Bedziemy miały ponowną okazję żeby teraz naprawde pogadać (Kinus i Eve, pasuje? :wink:)

kameo

Post » Pon sie 16, 2004 14:39

kameo pisze:
kinus pisze:
. Ja tych znajomych mam ciut duzo, bo hodowcow na wystawie troszke bylo. Jednak mimo zalatania pamietam Ciebie i pamietam, co mowilas. Gdybys mowila o zmianie rezerwacji, tez bym pamietala. Tak wiec szkoda, ze nie wspomnialas ani slowem.
.

No skoro już roztrzasamy to na Forum... to chciałabym zauważyć, że nie dałyście mi okazji do "ani słowa", po prostu poszłyście po zdawkowej odpowiedzi na 'cześć jestem kameo'.

Mozemy nie rozstrzasac :) po prostu skoro usprawiedliwieniem na nie poinformowanie o niemozliwosci spotkania sie w danym miejscu jest to, ze Cie brzydko mowiac "olalam" - to jakos mnie to rusza, bo w sumie nie mam w zwyczaju olewac ludzi, zwlaszcza tych, ktorych dopiero poznaje. Dla mnie temat zamkniety, w sumie bawilam sie doskonale.

kinus

Post » Pon sie 16, 2004 14:42

Ja też byłam na wystawie i akurat nie natknęłam się na Kameo, takich osób mogło być więcej. Kameo, pisałaś na forum w piątek po południu - jeżeli już wtedy wiedziałaś, że rezerwacja nie wypaliła - mogłaś wspomnieć...

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

[poprzednia][następna]