Moze by tak w Warszawie - 31 stycznia

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 03, 2004 15:19

Aha, ja już obejrzałam 8) Wszystkie piękności rzadkiej i przeważnie w nieskazitelnych ujęciach :lol: No, to mamy nowego artystę-fotografistę oprócz Viteza 8)
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto lut 03, 2004 15:25

Byłam, widziałam. Leżę plackiem. A ten pan z saksofonem - w pierwszej chwili myślałam, że to Bill Clinton... Vitez robi piękne zdjęcia kobietom - naprawdę piękne, z sercem, wydobywa to, co w nich najpiękniejsze. Wiem co mówię, bo na dwóch imprezach mnie fotografował i mogłam na siebie patrzeć, ale nie o mnie tu chodzi. Ty robisz zdjęcia artystyczne, perfekcyjne. Może z tego powstać przepiękny album - Twoich i vitezowych zdjęć?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto lut 03, 2004 15:42

PumaIM pisze:Aha, ja już obejrzałam 8) Wszystkie piękności rzadkiej i przeważnie w nieskazitelnych ujęciach :lol: No, to mamy nowego artystę-fotografistę oprócz Viteza 8)

Jeśli chodzi o koty to jak widzisz te europejskie , przygarniane z ulicy mogą być też "rzadkiej piękności" (dobrze powiedziane), w tej galerii nie wszystkie swoje koty jeszcze umieściłem, tzn moje są : Bonifacy, Tina, Jacek, Agata, Pręguś, Hrabia, Śnieżka i Michalina, a reszta to koty uliczne i znajomych. Czterech moich nie jeszcze w galerii czyli Miśka-ojca, Psuji, Horacego i Figi, ale myślę, że wkrótce dołączą do reszty.
A z tym artyzmem to przesada.....jestem totalnym amatorem.... :lol:

Bonifacy

Od: Wto sty 28, 2003 16:40

Post » Wto lut 03, 2004 15:44

Bonifacy pisze:[A z tym artyzmem to przesada.....jestem totalnym amatorem.... :lol:

To tak jak ja. :lol:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Wto lut 03, 2004 15:52

Majorka pisze:Byłam, widziałam. Leżę plackiem. A ten pan z saksofonem - w pierwszej chwili myślałam, że to Bill Clinton... Vitez robi piękne zdjęcia kobietom - naprawdę piękne, z sercem, wydobywa to, co w nich najpiękniejsze. Wiem co mówię, bo na dwóch imprezach mnie fotografował i mogłam na siebie patrzeć, ale nie o mnie tu chodzi. Ty robisz zdjęcia artystyczne, perfekcyjne. Może z tego powstać przepiękny album - Twoich i vitezowych zdjęć?

A może kalendarz na przyszły rok, kotów jest tyle ile miesięcy w roku.
Trzeba jeszcze nad tym popracować, ale dzięki, cieszę się , że sprawiłem radość...pzdr

Bonifacy

Post » Wto lut 03, 2004 16:06

Bonifacy pisze:[A z tym artyzmem to przesada.....jestem totalnym amatorem.... :lol:

Hm, amator z talentem bywa lepszy od profesjonalisty :wink: U Ciebie przejawia się oko i dusza :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto lut 03, 2004 16:22

PumaIM pisze:

Hm, amator z talentem bywa lepszy od profesjonalisty :wink: U Ciebie przejawia się oko i dusza :lol:

Najważniejsze, że się podoba i sprawia radość innym... :lol:

Bonifacy

Post » Wto lut 03, 2004 16:27

Bonifacy pisze:Najważniejsze, że się podoba i sprawia radość innym... :lol:

Właśnie tak :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Wto lut 03, 2004 17:05

Bonifacy pisze:A z tym artyzmem to przesada.....jestem totalnym amatorem.... :lol:

Rowniez... jesli chodzi o mnie. Krotki staz, zdecydowanie amator ze mnie, na pewno nie artysta.
A co do moich zdjec i kobiet... kobiety po prostu ladnie wychodza na zdjeciach, tylko czesto trzeba siebie dopasowac do kobiety robiac zdjecie (czyli np nie walic na wprost i prowokowac glupie miny ;) ) - z odpowiedniego ujecia, profilu itp, i zdecydowanie najlepiej znienacka.
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Wto lut 03, 2004 17:29

Vitez, myślę, że skromność przez Ciebie przemawia, Wiem i słyszałem o Twej dużej wiedzy na temat fotografii, ja nie przeczytałem żadnej książki na ten temat, ale może to nadrobię wkrótce.

Bonifacy

Post » Wto lut 03, 2004 20:56

Bonifacy :D
A ja myślę, że to Ty jesteś za skromny :D
Oglądam Twoje zdjęcia kotów na PLFOTO od dłuższego czasu.
Myślę, że są piękne.
Równie piękne robi Irafał. To moje zupełnie osobiste zdanie.
Pozdrawiam, Ella i Drakula.
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Wto lut 03, 2004 21:34

Wychodzi na to, że jestem jednostką beznadziejną... :roll: Następnym razem proszę wszem i wobec nie zbliżać się do mnie z aparatem... :lol:
To nie kwestia fotografa i sprzętu...to kwestia obiektu :twisted:
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Wto lut 03, 2004 21:42

Macda: daj link do Twojej foty bo nie znam Cię a chciałbym zobaczyć czy faktycznie masz rację...pzdr

Bonifacy

Post » Wto lut 03, 2004 21:45

Bonifacy - lepiej nie - naprawde.
W tym wypadku życie w niewiedzy jest bezpieczniejsze :lol:
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Wto lut 03, 2004 21:47

Macda, ale kokietka z Ciebie :lol:

Bonifacy