Estraven pisze:Ktoś pytał o adres?Wcześniej w tym wątku Witch pisze:Ulica Chorzowska 9 restauracja City Rock.
Moderator: Estraven
Estraven pisze:Ktoś pytał o adres?Wcześniej w tym wątku Witch pisze:Ulica Chorzowska 9 restauracja City Rock.
(btw znam knajpy w Wawie po 2,5zl/kufel pol litra ale to mordownie
Z samym adresem bez dwustronicowego wypracowanka na temat dojazdu i mapki formatu co najmniej A3 ?
oraz Dominisia || Zapraszamy do Galerii!Padme pisze:(btw znam knajpy w Wawie po 2,5zl/kufel pol litra ale to mordownie
A ja znam i takie, co przy podobnym poziomie nie są mordowniami, ale pewnie tak daleko by Ci się jeździć nie chciało...
vitez pisze:Padme pisze:(btw znam knajpy w Wawie po 2,5zl/kufel pol litra ale to mordownie
A ja znam i takie, co przy podobnym poziomie nie są mordowniami, ale pewnie tak daleko by Ci się jeździć nie chciało...
Wawie = Warszawie... jak znasz takie w granicach administracyjnych miasta Warszawy ze znosnym dojazdem komunikacja miejska to poprosze adresy(przydadza sie na imprezy/zjazdy itp).

ana pisze: [icon_censored]
jest anowym symbolem kosmatych myśli. Mr Serious-oh-too-muchana pisze::pig: jest anowym symbolem kosmatych myśli. Mr Serious-oh-too-much
azja pisze:wytłumacz mi jeszcze co to jest anowy i jestem Twój
ana pisze:rzeczownik: ana
przymiotnik: anowy
ana pisze:wcale Cię nie chcę

ana pisze:wcale Cię nie chcę
vitez pisze:A mnie? A mnie?!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość