Thorkatt pisze:Dla niezdecydownych, za 5 minut wyciagam blaszke pasztecikow z piekarnika
Dooobre było
Iw dodatku z dostawą do domu (o ile ten Sajgon można nazwać domem
Moderator: Estraven
Thorkatt pisze:Dla niezdecydownych, za 5 minut wyciagam blaszke pasztecikow z piekarnika
Iw dodatku z dostawą do domu AgaS1987 pisze:Bylo Super
Swietne Fanty i ekstra nagrody na Kottolotka
A paszteciki... niebo w gębie! Chyba bede musiala Basie do mnie zaprosic i powiedziec zeby tylko dla mnie upiekla cala blache

AgaS1987 pisze:Bylo Wspaniale! Szkoda ze tak szybko czas minął! Ale tak to już bywa, że gdzie dobrze sie bawimy tam czas szybko leci
Nogi bolą i troszke plecki ale warto było!
Ja sie pochwale ze tez wygralam w kocim lotku i to po raz pierwszy ale za to dwa razy
Bardzo Dziekuje!![]()
![]()
![]()
A Cioci Jessi gratulujemy i podpowiadamy aby zagrala w "normalnym" Lotku
Thorkatt pisze:AgaS1987 pisze:Bylo Wspaniale! Szkoda ze tak szybko czas minął! Ale tak to już bywa, że gdzie dobrze sie bawimy tam czas szybko leci
Nogi bolą i troszke plecki ale warto było!
Ja sie pochwale ze tez wygralam w kocim lotku i to po raz pierwszy ale za to dwa razy
Bardzo Dziekuje!![]()
![]()
![]()
A Cioci Jessi gratulujemy i podpowiadamy aby zagrala w "normalnym" Lotku
A widzisz, o tobie bym zapomniała - jak sie w trójke zbierzemy, to juz mamy gwarantowana "szóstkę"![]()
Podobnie bedziemy w Kottolotku dobierac Ciocie.
Zapomniałam jeswzcze powiedzieć , że przepiekna oprawe graficzna przygotował Tomek - TŻ agaS.1987.
Ja niestety malo i niepiekne zdjęcia zrobiłam, moze cos jutro wybierzemy, no cóż, zbyt dużo emocji
ulvhedinn pisze:Było super![]()
Thorkatt, a Ty żeś mnie nie kopnęła, że mam naklejki dla Ciebie, cały czas się zastanawiałąm o czym jeszcze nie pamiętam.....
mateosia pisze:I ja tam byłam,
świetnie się bawiłam![]()
Dziewczyny, co jest w tej brązowej włóczkowej myszce, że Noś ją nosi, nosi i nie chce nawet wypożyczyć Florce?
Spilett pisze:mateosia pisze:I ja tam byłam,
świetnie się bawiłam![]()
Dziewczyny, co jest w tej brązowej włóczkowej myszce, że Noś ją nosi, nosi i nie chce nawet wypożyczyć Florce?
Kocie dragi![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość