~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 12, 2010 15:56 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

zła wiadomość :roll:
P. jutro ma zajęcia, nie zrobi ciasta - bierzemy winko i ciasteczka, na gotowanie jutro czasu nie będzie, dziś się jeszcze P. uczy na jutro a ja robię fanty na wystawę
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lut 12, 2010 18:54 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Siostra jutro na kuligu, dziękuje za zaproszenie, ale innym razem. Będę za to z Jarosławem, winem, brokułami i gruszkami.;)
Obrazek

Miria

Od: Pt sie 08, 2008 23:32

Post » Sob lut 13, 2010 1:01 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Ale niewegańskich to chyba nie będzie :wink:

eeee... no mleko to nie wegańskie tylko wegetariańskie? Chodziło mi, że impreza jest wegetariańska, ale może są na niej i weganie, którzy jajek i nabiału niet.

(w każdym razie ja i TŻ nie weganie. Bo od pysznego, świeżego, mokrego sernika się nigdy nie dam oderwać :twisted: )

xandra pisze:zła wiadomość :roll:
P. jutro ma zajęcia, nie zrobi ciasta - bierzemy winko i ciasteczka, na gotowanie jutro czasu nie będzie, dziś się jeszcze P. uczy na jutro a ja robię fanty na wystawę

Z tym ciastem P. to szkoda, bo takie pyszne.
Ale weźcie siebie - to najważniejsze.
W sumie to i chyba my ciasta nie zdążymy, bo cały dzień poza domem :roll: Ale albo sałatka, albo ciasta kupne.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob lut 13, 2010 8:39 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

do zobaczenia wieczorem, ja zaraz własnie wychodzę

xandra

Post » Sob lut 13, 2010 10:27 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

do zobaczenia :D

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob lut 13, 2010 13:52 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

przykro mi, ale jednak znajdę czas na ciasto :P

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Sob lut 13, 2010 20:19 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Przepraszam :oops:

(nie to, że mi się nie chce. Od 2 tyg. się napaliłam na to spotkanie. Źle się czuję).
A jeszcze bardziej boli, że już drugi raz ominę ciasto Przema :?

Bawcie się dobrze :!: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob lut 13, 2010 21:10 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Ja też przepraszam :(
Nie odzywałam się tu w ogóle i nawet nie podziękowałam za zaproszenie ( :pig: :oops: )...
Siedzę w domu i przykro mi, że nie dałam rady się zwlec, bo chętnie spotkałabym się z Wami wszystkimi... Ale jest tak jak przewidywałam, podobnie jak ze wszystkim: brakuje mi tej cholernej siły, sama już nie wiem czy bardziej fizycznej czy psychicznej :( Nie wiem, kiedy wrócę do żywych, mam nadzieję, że będzie jeszcze wiele następnych imprezowych okazji, kiedy już będę w stanie cokolwiek :(

Pozdrawiam cieplutko.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lut 14, 2010 0:18 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

No szkoda, że nie udało się nam wszystkim spotkać... ale... nic straconego :D
Milanówkowo-Pruszkowsko-Warszawskie spotkania pewnie jeszcze nie raz się odbędą :)
Mam nadzieję, że w jeszcze większym gronie ! :)

Bardzo baaaaaaaardzo wszystkim przybyłym dziękuję za przemiły wieczór !!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
i pyszne vege jedzenie !!!

i jednocześnie przepraszam, bo obiecany ruski szampan był.. tylko, że zupełnie o nim zapomniałam
:oops:
a.. i pół zdjęcia nawet nie mam mimo iż baterie od aparatu dzielnie się ładowały pod stołem.. :oops:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Nie lut 14, 2010 0:22 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

dziękujemy za spotkanie, bardzo miło się było spotkać :ok:
no i za podwózkę pod dom dziekujemy :1luvu:

xandra

Post » Nie lut 14, 2010 0:40 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Aniu: dzięki za miłe spotkanie :)
Fajnie było zobaczyć wszystkich obecnych :)

Ada, Kasiu-Wielbłądzio: wielka szkoda, że nie dotarłyście :( Mam nadzieję, że następnym razem dacie radę!

Kasiu-Kaprys: głowę Ci urwę! Strasznie się za Tobą stęskniłam, a tu: bęc, utykasz na wsi!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie lut 14, 2010 0:42 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Ps.: Hi, hi... wszyscy urwali się wcześnie z imprezy, żeby wreszcie ... móc zasiąść przed ukochanym forum ;)
I zamiast na żywo, gadać online!
Ciekawe, czy ktoś zauważy, jak zaczniemy się zmieniać w cyber-Japończyków ;)

A ja teraz już naprawdę idę spać, bo jutro od rana czeka na mnie mój wiklinowy kosz do skończenia!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie lut 14, 2010 7:01 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

o, ja sobie wypraszam :P ja nadal przedkładam real nad neta, a żem uzależniona... cóż... :P
proszę mi wybaczyć ziewanie, w tym w samochodzie, naprawdę byłam padnięta a tu dziś zasuw tak samo

xandra

Post » Nie lut 14, 2010 18:17 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Dziękujemy pięknie za gościnę:) Bardzo miło było!
Obrazek

Miria

Od: Pt sie 08, 2008 23:32

Post » Nie lut 14, 2010 21:43 Re: ~~~Milanówek i okolice... w lutym świętujemy u mnie!:))) ~~~

Super spotkanie ! :piwa: Dziękujemy ! :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Dzikers

Od: Nie kwi 12, 2009 14:20

[poprzednia][następna]