Ciesze sie, ze moglam poznac tyle nowych osob i porozmawiac z tymi, ktorych juz znalam. Kiedy nastepne spotkanie?
Moderator: Estraven

Padme pisze:Jeśli to był Kredens, to pamiętam, że tamtejsze toalety w porównaniu z resztą wnętrza przygięły mnie do ziemi.
Anja pisze:Padme pisze:Jeśli to był Kredens, to pamiętam, że tamtejsze toalety w porównaniu z resztą wnętrza przygięły mnie do ziemi.
Jaki Kredens Padme?
Magdalena pisze:Muszę się tu przyznać do pewnej niewygodnej dla mnie cechy: mam strasznie słabą pamięć do twarzy- w związku z tym jestem "zdolna" nie poznać na pierwszy rzut oka osoby, którą widziałam wcześniej raz a nawet dwa razy. To jest cholernie niewygodne, naprawdę. Za to mam doskonałą pamięć do "słów"- pamiętam historie, które ktoś mi opowiada nawet przez wiele lat.
Więc na przyszłość proszę wybaczcie jeśli kogoś "nie poznam ". Teraz -dzięki zdjęciom-będę lepiej przygotowanai już cieszę się na następne spotkanie.
vitez pisze:AnnaP.P. pisze:http://upload.miau.pl/619.jpg - Estraven, Aniutella, ako (chyba), alahari (w głębi), vitez
Pudlo bo obok Estravena to Gata nie Aniutella.
vitez pisze:Pudlo bo obok Estravena to Gata.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość