Estraven pisze:Wojtek pisze:A ten czerwony daszek przerobił nas na pomidorki
I sprawił że sporo fotek z początku było w stylu "Wszystko czerwone"
Fotki udały się-jak zwykle.
Tylko...hmm... wyglądamy jak zjazd plemienia Navaho czy innych Apaczów...
Moderator: Estraven
Estraven pisze:Wojtek pisze:A ten czerwony daszek przerobił nas na pomidorki
I sprawił że sporo fotek z początku było w stylu "Wszystko czerwone"
eve69 pisze:Wojtek pisze:Anja pisze:Co do barmanek, to nie moge o nich napisac ani jednego dobrego slowa, wiec nic nie napisze.
To napisz chociaż na PW.
ja Ci moge napisac

Magdalena pisze:ElaKW pisze:Kubusiowy pisze:ZgadlasElaKW pisze:eve?Masz u mnie piwo 3 lipca.
Aaaaaach, eve........... I zawartosc i opakowanie...... Slowem RC z najwyzszej polkiNic tylko chrupac... (pablo mnie zabije, ale spisalem Patrick'owi testament co ma zrobic z moimi kotami jesli nie wroce
)
poprosze piwo z sokiem malinowym![]()
ma się tego nosa
Coraz bardziej żałuję, że wyszłam tak wcześnie![]()
Nie dziwię się Kubusiowemu- eve to ocean wdzięku
Agi pisze:eve69 pisze:Wojtek pisze:Anja pisze:Co do barmanek, to nie moge o nich napisac ani jednego dobrego slowa, wiec nic nie napisze.
To napisz chociaż na PW.
ja Ci moge napisac
Ja tez
_m.jpg)

Agi pisze:Bosz![]()
Dopiero teraz widze niektore osoby, no i nie mialam pojecia ze Dorinka byla! I nie pomizialam

Bomba pisze:Mryu , Agi , fajnie Ci w dlugich wlosach , to nie jest zaczepka tylko naprawde , nie pisze na pm bo mi zabronilas . A mi sie przytylo co nieco ...... Dobrze , ze Kocurowi sie podoba .......
magda gabryś pisze:Ja nie byłam na spotkaniu, bo nie , ale gdybym miała osobiscie pogłaslać dorinkę, to chyba bym przzyjechała, a wojtka te bym pogłaskała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość