Moderator: Estraven

Kubusiowy pisze:No dobra, ale to jeszcze nie koniec, bo jest jeszcze jeden obiekt moich westchnien... Ktoz to?
Dymil? Nawet nie zauwazylemOfelia pisze:Kubusiowy pisze:Och, te oczy... I glos... I w ogole calosc...
![]()
i nie przeszkadzało Ci, że tak dymił?

Kubusiowy pisze:No dobra, ale to jeszcze nie koniec, bo jest jeszcze jeden obiekt moich westchnien... Ktoz to?
PudloElaKW pisze:Kubusiowy pisze:No dobra, ale to jeszcze nie koniec, bo jest jeszcze jeden obiekt moich westchnien... Ktoz to?
na literę I?

Kobieta, dodam ze bardzo kobieca... A kto sie spodobal twojemu TZtowi? Ale bylby numer jakby to byla ta sama osobaOfelia pisze:Kubusiowy pisze:No dobra, ale to jeszcze nie koniec, bo jest jeszcze jeden obiekt moich westchnien... Ktoz to?
Ja nie byłam na tyle długo, żeby zauważyć![]()
Kobieta? Bo ja wiem kto się mojemu TŻ spodobałzresztą wcale mu się nie dziwię

Kubusiowy pisze:Kobieta, dodam ze bardzo kobieca... A kto sie spodobal twojemu TZtowi? Ale bylby numer jakby to byla ta sama osobaOfelia pisze:Kubusiowy pisze:No dobra, ale to jeszcze nie koniec, bo jest jeszcze jeden obiekt moich westchnien... Ktoz to?
Hmmm, ja mialbym kilka kandydatur... Do ilu razy moge zgadywac?Ofelia pisze:Kubusiowy pisze:Kobieta, dodam ze bardzo kobieca... A kto sie spodobal twojemu TZtowi? Ale bylby numer jakby to byla ta sama osobaOfelia pisze:Kubusiowy pisze:No dobra, ale to jeszcze nie koniec, bo jest jeszcze jeden obiekt moich westchnien... Ktoz to?
Właśnie kobieta bardzo kobiecaja zresztą stwierdziłam to samo.
Przyznam się jak ktoś zgadnie

Ofelia pisze:E, nie, niech inni zgadują
ZgadlasElaKW pisze:eve?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość