Warszawa 22 maja - lista i miejsce: str. 1

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 24, 2004 11:57

Majorka pisze:Mam nadzieję, że Estraven i lrafal szczęśliwie dojechali do domu... Bo że Gata dojechała, to wiem - odezwała się tu :)

:mrgreen: Zapewniam zaniepokojonych, że Estraven dojechał, i zdjęcia nie wysypały mu się po drodze z aparatu :mrgreen:

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

Post » Pon maja 24, 2004 11:59

Ufff... bo pogoda była paskudna, szczególnie na jazdę (Gata, nie było to przypomnienie się o zdjęcia, tylko szczery niepokój o chłopaków) :lol:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon maja 24, 2004 12:01

Majorka pisze:Ufff... bo pogoda była paskudna, szczególnie na jazdę (Gata, nie było to przypomnienie się o zdjęcia, tylko szczery niepokój o chłopaków) :lol:

Majorko, my z Mr E wracaliśmy pociągiem... :roll:

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

Post » Pon maja 24, 2004 12:11

Gata. :lol: Coś zakręcona jestem, od soboty. Nie dość, że wsiadłam w autobus, którym następnie wróciłam w to miejsce, gdzie wsiadłam, to jeszcze zabłądziłam, szukając Lolka (z mapką!). Na szczęście spotkałam miłych starszych państwa, którzy co prawda nie wiedzieli, gdzie jest ul. Rokitnicka, ale pub Lolek, owszem.
No to teraz martwię się o lrafala, bo on na pewno wracał samochodem.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pon maja 24, 2004 12:13

AnnaP.P. pisze:Ja też w forumowej koszulce! A set moze zaświadczyć, że i na targach wczoraj w niej siedzialam.
A szef nic nie mowi, bo tez dostal koszulke ;-)

Anno, jakie to były Targi? MTK?

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Pon maja 24, 2004 12:27

Magdalena pisze:
AnnaP.P. pisze:Ja też w forumowej koszulce! A set moze zaświadczyć, że i na targach wczoraj w niej siedzialam.

No jasne. Widziałam Cie, ze cztery razy mijałaś nasze stoisko, ale byłaś tak zaaferowana, że miałam marne szanse zwrócić Twoją uwagę :wink: Poza tym nas sie tak klebilo z 4 osoby :wink:
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pon maja 24, 2004 12:36

AnnaP.P. pisze:
Magdalena pisze:

No jasne. Widziałam Cie, ze cztery razy mijałaś nasze stoisko, ale byłaś tak zaaferowana, że miałam marne szanse zwrócić Twoją uwagę :wink: Poza tym nas sie tak klebilo z 4 osoby :wink:

:lol: I wyglądałam jak objuczony wielbłąd. :lol:
Oj, ale że mnie nie zatrzymałaś :? :evil: Taka się czułam samotna w tym wielkim PKiN w tłumie...
A najgorsze, że dopiero po powrocie do domu dowiedziałam się, że będzie wkrótce zastrzyk do budżetu- zaszalałabym, a tak mogłam tylko na okazje polować, chlip...

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Pon maja 24, 2004 12:43

Magdalena pisze:
AnnaP.P. pisze:
Magdalena pisze:

:lol: I wyglądałam jak objuczony wielbłąd. :lol:
Oj, ale że mnie nie zatrzymałaś :? :evil: Taka się czułam samotna w tym wielkim PKiN w tłumie...
A najgorsze, że dopiero po powrocie do domu dowiedziałam się, że będzie wkrótce zastrzyk do budżetu- zaszalałabym, a tak mogłam tylko na okazje polować, chlip...

No, jak wielblad to moze nie...ale....
Tłum był straszny to prawda.
Hym, nastepnym razem bede się rzucała w pogoń!
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Pon maja 24, 2004 12:45

Anno, następnym razem weź ze sobą Budynia. Gwarantuję, że nikt wówczas nie ominie Waszego stoiska! :lol: (W razie czego Budyń zahaczy pazurem).
Obrazek

Majorka

Post » Pon maja 24, 2004 12:53

Majorka pisze:Anno, następnym razem weź ze sobą Budynia. Gwarantuję, że nikt wówczas nie ominie Waszego stoiska! :lol: (W razie czego Budyń zahaczy pazurem).

No, to jest jakiś pomysł ;-)
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Pon maja 24, 2004 13:07

PumaIM pisze: Przywleczony przez mnie MSN pogadał sobie z Estravenem, Gatą i Majorką (no, o kwestiach wydawniczych

Bardzo miły pan, ten MSN. Mam nadzieję, że mu nie podpadłam, kopcąc cieniasa, zwłaszcza kiedy usłyszał, że przy kotach nie palę... Zapomniałam dodać, że koty się wylizują, więc dym jest dla nich bardzo szkodliwy, a ludzie zwykle nie... :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Pon maja 24, 2004 13:24

vitez pisze:Koty nie pozuja... co najwyzej "interesuja sie" , chyba ze ktos je na sile trzyma.

Teoretycznie tak, ale można je specjalnie interesować i nakłaniać do konkretnych pozycji, szczególnie małe kocięta. Jeśli w ogóle oglądasz masówkę kalendarzową, to powiedz sam, ile widziałeś: grupek kociąt siedzących rządkiem, jednego lub parę kociaków w jakimś pojemniku (koszu, bucie, kieliszku :wink: ), kotów w klasycznej pozycji siedzącej lub leżącej. To wszystko w otoczeniu rekwizytów (koszy, kwiecia, czegokolwiek dekoracyjnego) i/lub na tle atłasowych draperii... Owszem, pamiętam, że chyba specjalnie polowałeś na Mi-Norkę z jajkiem :lol: ale to jednak nie to samo. Różnica między zdjęciami robionymi w konkretnym celu (kiedy nie jest to cel obrany przez kota :wink: ) a zdjęciami łapanymi w pozach samorzutnie przybranych przez kota jest ogromna. Taka, jak między portretami studyjnymi z okazji ślubu, chrztu, Pierwszej Komunii i tak dalej - a zdjęciami reporterskimi. Pierwsze są rzemieślniczą produkcją, drugie sztuką.
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pon maja 24, 2004 13:26

PumaIM pisze:Owszem, pamiętam, że chyba specjalnie polowałeś na Mi-Norkę z jajkiem :lol:

Nie, nie, na Mi-Norkę z jajkiem polowała Aś, vitez polował na Gacusia, który łaskawie po 2 godzinach wychylił nos spod łóżka.
Obrazek

Majorka

Post » Pon maja 24, 2004 22:57

PumaIM pisze:Różnica między zdjęciami robionymi w konkretnym celu (kiedy nie jest to cel obrany przez kota :wink: ) a zdjęciami łapanymi w pozach samorzutnie przybranych przez kota jest ogromna. Taka, jak między portretami studyjnymi z okazji ślubu, chrztu, Pierwszej Komunii i tak dalej - a zdjęciami reporterskimi. Pierwsze są rzemieślniczą produkcją, drugie sztuką.

No coz... to ja sie pocieszam ze uprawiam zdecydowanie reporterke prywatna a nie zawod rzemieslnika-fotografa 8) . A ze koty nie pozuja to sie na wystawach przekonalem - niby koty przyzwyczajone do "pozowania" chociazby sedziom, ale zlapac je w naprawde ladnej pozie nie jest latwo.
Offtop? :)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Pon maja 24, 2004 23:05

Sorry, ze OT: vitez, gdzie sa fotki z wystawy z Lublinie w ten weekend?
Wiem, ze byłes w sobote i pstrykałes.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia][następna]