Majorka pisze:Mam nadzieję, że Estraven i lrafal szczęśliwie dojechali do domu... Bo że Gata dojechała, to wiem - odezwała się tu
Moderator: Estraven
Majorka pisze:Mam nadzieję, że Estraven i lrafal szczęśliwie dojechali do domu... Bo że Gata dojechała, to wiem - odezwała się tu
Majorka pisze:Ufff... bo pogoda była paskudna, szczególnie na jazdę (Gata, nie było to przypomnienie się o zdjęcia, tylko szczery niepokój o chłopaków)
AnnaP.P. pisze:Ja też w forumowej koszulce! A set moze zaświadczyć, że i na targach wczoraj w niej siedzialam.
A szef nic nie mowi, bo tez dostal koszulke
Magdalena pisze:AnnaP.P. pisze:Ja też w forumowej koszulce! A set moze zaświadczyć, że i na targach wczoraj w niej siedzialam.
Anno, jakie to były Targi? MTK?
AnnaP.P. pisze:Magdalena pisze:AnnaP.P. pisze:Ja też w forumowej koszulce! A set moze zaświadczyć, że i na targach wczoraj w niej siedzialam.
No jasne. Widziałam Cie, ze cztery razy mijałaś nasze stoisko, ale byłaś tak zaaferowana, że miałam marne szanse zwrócić Twoją uwagęPoza tym nas sie tak klebilo z 4 osoby
Magdalena pisze:AnnaP.P. pisze:Magdalena pisze:AnnaP.P. pisze:Ja też w forumowej koszulce! A set moze zaświadczyć, że i na targach wczoraj w niej siedzialam.
No jasne. Widziałam Cie, ze cztery razy mijałaś nasze stoisko, ale byłaś tak zaaferowana, że miałam marne szanse zwrócić Twoją uwagęPoza tym nas sie tak klebilo z 4 osoby
I wyglądałam jak objuczony wielbłąd.
![]()
Oj, ale że mnie nie zatrzymałaś![]()
Taka się czułam samotna w tym wielkim PKiN w tłumie...
A najgorsze, że dopiero po powrocie do domu dowiedziałam się, że będzie wkrótce zastrzyk do budżetu- zaszalałabym, a tak mogłam tylko na okazje polować, chlip...
Majorka pisze:Anno, następnym razem weź ze sobą Budynia. Gwarantuję, że nikt wówczas nie ominie Waszego stoiska!(W razie czego Budyń zahaczy pazurem).
PumaIM pisze: Przywleczony przez mnie MSN pogadał sobie z Estravenem, Gatą i Majorką (no, o kwestiach wydawniczych
vitez pisze:Koty nie pozuja... co najwyzej "interesuja sie" , chyba ze ktos je na sile trzyma.
PumaIM pisze:Owszem, pamiętam, że chyba specjalnie polowałeś na Mi-Norkę z jajkiem![]()
PumaIM pisze:Różnica między zdjęciami robionymi w konkretnym celu (kiedy nie jest to cel obrany przez kota) a zdjęciami łapanymi w pozach samorzutnie przybranych przez kota jest ogromna. Taka, jak między portretami studyjnymi z okazji ślubu, chrztu, Pierwszej Komunii i tak dalej - a zdjęciami reporterskimi. Pierwsze są rzemieślniczą produkcją, drugie sztuką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości