Zosieńka pisze:No i nas juz na pewno nie bedziejutro wsiadam w pociag do bialego
szkoda
mam nadzieje, że następnym razem się uda...
Moderator: Estraven
Zosieńka pisze:No i nas juz na pewno nie bedziejutro wsiadam w pociag do bialego
MIKUŚ pisze:Już się doczekać nie mogę NAJAZDU na pizzerię-----> Kto mi powie gdzie to jest dokładniej
![]()
![]()
Ja z Sosnowca jestem tak naprawdę - a teraz w Jastrzębiej Górze mieszkam
W OGÓLE NIE ZNAM S O P O T U -nigdy w życiu tam jeszcze nie byłam
Czy Ktoś powie jak dojść /dojechać/ tam z dworca PKP :?:
![]()
![]()
H E L P M E![]()
![]()
![]()
rambo_ruda pisze:a ja nie wiemod 10 do 18 będe w pracy, napewno na 18 nie zdąże, ale i tak postaram się wpaść choć na chwilę.
ElaKW pisze:Proszę o Wasze opinie.
ElaKW pisze:Pani Danusia opiekuje się kotami z Zaspy i Przymorza. Codziennie o nieludzkiej godzinie wstaje i dokarmia podwórkowe koty.
Za własne pieniądze (skromna emerytura) kupuje karmę, stara się też znaleźć dom kociakom skazanym na bezdomność.
Piszę o Pani Danusi, bo mam taką cichą nadzieje, że może tym razem jej pomożemy.
Proszę o Wasze opinie.
MIKUŚ pisze:Gisha - dzięki za pomoc - będę wdzięczna jak mogły byśmy się faktycznie spotkać na dworcu![]()
Jeśli Twoja propozycja odbioru mnie na dworcu jest dalej aktualna to jak najbardziej!!!!
ania_36 pisze:Ja też się dopisuję.
Lepiej późno, niż wcale.![]()
Chciałbym Was wszystkich poznać.
Mieszkam w Gdyni i mogę kogoś zabrać po drodze.
gisha pisze:Aktualna, spotykamy sie o 17tej w budynku dworca przy informacji, ja w okularach ,przytyta ,sędziwa blondynka!
gisha pisze: ja w okularach ,przytyta ,sędziwa blondynka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość