Kto będzie w Krakowie?

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Czy jedziesz na wystawe do kraka.?

Ankieta wygasła Śro maja 07, 2003 16:43

Tak, z kotem/ kotami
1
5%
Tak, pooglądać
11
55%
Nie, w ogóle nie będzie mnie
8
40%

Liczba głosów : 20

Post » Czw cze 05, 2003 1:34

hmm, wystawa juz za 2 dni, prosze, napiszcie, jak to zrobic, zeby rozpoznac forumowiczów? o jakich plakietkach piszecie? ja bez Maszy będę oczywiscie, hehe, to by bylo cos, gdybym ja zabrala. Pliiz, dajcie znac, jak sie rozpoznajecie? tzn, mam na mysli tych, ktorzy sie wczesniej nie widzieli... :wink: chetnie przylepie sobie ta plakietke nawet na czole, zeby porozmawiac z realnymi ludzmi, a nie tylko 'hologramami' na forum..
pozdrawiam wszystkich serdecznie i czekam na cynk.
:D

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Czw cze 05, 2003 2:37

Większość będzie miała zapewnie plakietki z logo Rokcafe i nickiem. Zostaje wypatrywać :wink: Gdyby ktoś teraz dopiero pomyślał, że też chce taką plakietkę, mogę przesłać mailem do zdrukowania (bo pocztą raczej już nie zdąży dojść).

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Czw cze 05, 2003 13:30

ja dopiero teraz pomyslalam :oops: :oops: prosze, przeslij mi, ja sobie wydrukuje, pliiz :oops: lepiej pozno, niz wcale?.. :wink:

Masza

Post » Czw cze 05, 2003 17:31

Masza pisze:hmm, wystawa juz za 2 dni, prosze, napiszcie, jak to zrobic, zeby rozpoznac forumowiczów? ...

Ze mną raczej nie będzie problemów bo prowadzę wystawę i BIS więc będe się przewijał między ringiem i sekretariatem (inna sprawa że z czasem na pogadanie może być problem :roll: )
Obrazek

G.N.

Od: Nie lip 21, 2002 15:31

Post » Czw cze 05, 2003 18:27

dzieki uprzejmosci Estravena bede sie szwendać po wystawie z wydrukowana wlasnie plakietka :))) ciesze sie bardzo :)

Masza

Post » Pt cze 06, 2003 8:29

A ja Wszystkim życzę sukcesów kociambrów,tylko tytułów,zachwytów sędziów,nominacji do BIS-u,uśmiechu,miłych pogaduch forumowo-wystawowych. :D
No i wspaniałego prowadzenia BIS-u,tak,żeby wystawcy znudzeni nie opuszczali ukradkiem wystawy. :D
Mam nadzieje,że G.N. się postara juz o to (jak dobrze kojarzę,to już bywałam na wystawach,gdy prowadziłeś BIS i pamiętam Twój przemiły uśmiech:) )
Ostatnio BIS-y są prowadzone wręcz fatalnie.W Łodzi p.Kurkowski podtykał mikrofon wystawcom,by sie przedstawili sami,gdy odbierali puchar z BIS-u.Reszta nominowanych opuszczała ring sędziowski w milczeniu.
Gdzie te czasy,gdy KAŻDY kot nominowany był honorowany przez prowadzącego BIS -jak sie nazywa,kto jest jego właścicielem i z jakiej jest hodowli.Łza się w oku kręci...

Candy

Od: Wto lut 04, 2003 22:27

Post » Pt cze 06, 2003 9:26

G.N. napewno wiec CIe rozpoznamy:))))
Cos ta ankieta chyba nie jest aktualizowana skoro tylko jedna osoba z kotem jedzie :)))))))))

U mnie na klatce bedzie wisialo logo rock cafe palkietki sie nie dorobilam:((

Megi

Od: Czw paź 24, 2002 12:39

Post » Pt cze 06, 2003 19:01

Jade :lol: :lol: :lol: Możecie mnie szukać przy klatce z kotką burmańską 8) Nie moją :wink: Chyba że pomknę na piwko 8) Plakietke zgubiłam chyba :oops:
Będę od samiusieńkiego rana...(to akurat bolesne przejście :roll: :lol: ).
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. (Albert Schweitzer)

Witch

Od: Pon lut 04, 2002 15:53

Post » Sob cze 07, 2003 1:02

Megi pisze:Cos ta ankieta chyba nie jest aktualizowana skoro tylko jedna osoba z kotem jedzie :)))))))))
Nie ma opcji : "Tak, bez kota, do pracy" więc nie głosowałem. :wink:
Z aktualności: miejsca dla zwiedzających trochę mniej, bo mamu o 100 kotów więcej niż w zeszłym roku.
Nad ringiem bedzie duży ekran, więc oglądanie bisu powinno być wygodniejsze niż zwylke.
Obrazek

G.N.

Od: Nie lip 21, 2002 15:31

Post » Sob cze 07, 2003 1:15

Liv pisze:hej! ja będę - bez kotów :wink:
Ale to umówmy się, co? Na spotkanie, tak jak w zeszłym roku!!!!!!!!!!
Tam mozna sobie usiąść, jest extra!!!!!!!!!!
Looooraaaa!!!!!

o razy, minal tylko miesdiac i zauwazylam tego posta :oops: :oops: :oops:
super bylo, ale obawiam sie ze w tym roku nie dam rady Livku :(
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Wto cze 10, 2003 16:09

Witch pisze:Jade :lol: :lol: :lol: Możecie mnie szukać przy klatce z kotką burmańską 8) Nie moją :wink: Chyba że pomknę na piwko 8) Plakietke zgubiłam chyba :oops:
Będę od samiusieńkiego rana...(to akurat bolesne przejście :roll: :lol: ).

No to zdaje się, że się spotkałyśmy Witch :)
Szkoda, że tak nieświadomie, ale nie miałam dostępu
do netu cały tydzień przed wystawą.
Kotka (i jej siostra) bardzo piękne.
To czyja była kicia?
kawa

kawa

Od: Śro mar 19, 2003 20:35

Post » Wto cze 10, 2003 18:38

kawa pisze:No to zdaje się, że się spotkałyśmy Witch :)
Szkoda, że tak nieświadomie, ale nie miałam dostępu
do netu cały tydzień przed wystawą.
Kotka (i jej siostra) bardzo piękne.
To czyja była kicia?

Spotkalysmy się :oops: A jakiego kotka miałaś?
Ta burma to kotka mojego kolegi. Śliczna i przede wszystkim przekochoana :D
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. (Albert Schweitzer)

Witch

Od: Pon lut 04, 2002 15:53

Post » Wto cze 10, 2003 18:44

Napiszcie o wystawie plissssssss!
Jak było,czy się udała,jakie koty w BIS-ie,jakie były najcudniejsze.
I kto się z kim spotkał...

Candy

Post » Wto cze 10, 2003 20:27

buu, ja tez nikogo nie widzialam z plakietka! zaczepilam nawet jedna osobe od main coonow, bo imie kota wydalo mi sie znajome, a to byla pani rosyjskojezyczna :/
kuurcze. Ale bylam, byla moja mama, oraz starsza pani, ktora przygarnela rudego, oraz jej TZ.
mnie sie podobaly rrrrude main coony, no i pierwszy raz w zyciu dotykalam nagiego kota niessamowite :roll: 8O :D kotka burmanska byla cudna, z tego wynika, ze ja tez was nieswiadomie spotkalam... coz.
koty byly bardzo zmeczone upalem. biedaczki. powinno sie zapewniac klimatyzowana hale na takie imprezy.

Masza

Post » Wto cze 10, 2003 20:33

Rudego MCO ma Dragon Lady...Też z naszego forum :D
Jestem ciekawa,jak tam jej sukcesy...
Pewnie też go widziałaś...

Candy

[poprzednia][następna]