Ok, no zgoda, ale na własną odpowiedzialność (i chcę to mieć na piśmie A tak serio - ja nie mam potencjału
Moderator: Estraven
Ok, no zgoda, ale na własną odpowiedzialność (i chcę to mieć na piśmie TyMa pisze:Wekowne śliwki słodko-kwaśne i pomidory w galarecie? Chlebuś własnej robotyi np. masełko czosnkowe do tego? Jakaś konfiturka? Mogę być? Ja kuchnię lubię, poza pieczeniem ciast.
TyMa pisze:Oki, będą 2 bochenki!
Matahari pisze:podsumowując... mamy bigos, chlebuś, masełko czosnkowe, sernik,
jakieś ciasto jeszcze??? może placek ze śliwkami???
Tiris... a może Ty sałatkę zrób...
Kasia16 pisze:Bede w Bydgoszczy akurat w sobote, o ktorej godzince?
Tiris pisze:wypieki nie muszą być...może być coś innego...oczywiście własnej roboty :)
No jak własnej roboty, no? To może skoro ja nie potrafię funkcjonować kuchennie, to przyniosę coś co mogę zakupić a i tak się przyda? Picie jakieś?
reddie pisze:Tiris pisze:wypieki nie muszą być...może być coś innego...oczywiście własnej roboty :)
No jak własnej roboty, no? To może skoro ja nie potrafię funkcjonować kuchennie, to przyniosę coś co mogę zakupić a i tak się przyda? Picie jakieś?
Własnej roboty to ja mogę tylko egzamin przynieść, który sama napisałam dla swoich słuchaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość