Cykliczne krakowskie 25.09.

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 25, 2004 11:21

bede o 19 tej Astana :D
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Sob wrz 25, 2004 15:09 szlag trafił!!

z przykrością donoszę, że zostałam wplątana w rodzinną imprezę; postaram się pojawić lecz porą późną (ok. 23)
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Sob wrz 25, 2004 18:43

Ja już do Was niestety nie dojadę... :cry: Właśnie wróciłam do domu, jakaś straszna alergia mnie złapała i nawet na monitor trudno mi patrzyć, bo z oczu mi się dosłownie leje... :cry: No cóż... ale zostaje jeszcze październik. :-) I wszystkie kolejne miesiące. :-)
Obrazek
Obrazek

maijka

Od: Śro wrz 01, 2004 20:41

Post » Sob wrz 25, 2004 20:34

Hello :(

Ja pojechalam!!

Trafić, trafilam, po przelozeniu sobie slowa Kolory na francuski :)

Niestety mimo ze z moim TZ siedzielismy od godziny 19:00 do 20:20 nie ujrzelismy nikogo kto mialby koszulke forumowa, ani w ogole zadnej wiekszej grupki osob...............:(
Tzn byla jedna grupka ale po zapytaniu sie - odpowiedzieli ze NIE, nie sa z forum z zartobliwymi usmieszkami........

Glupio mi bylo pochodzic do wszystkich i :
"Sorki........Czy jestescie moze z forum miaaaaaaaaaauuu? :)"

Nie wiem, moze ktos mnie widzial, ale pewnie nie pomyslal ze taka pannica cala na czarno, w czarnych bojowkach i czarnym swetrze to moze byc milosniczka kotow :)

Moze znakiem rozpoznawczym bylo miauczenie :)?

No nic, moze innym razem, mam nadzieje ze inni mieli zabwe udana :)

Pozdrawiam,
Persja
Pozdrawiam,
Persja

www.forum.e-wind.pl
Obrazek

Persja

Od: Sob sie 28, 2004 11:30

Post » Sob wrz 25, 2004 21:52

...czyli Persja wychodzi na to, że dobrze że mi się ta alergia przyplątała, bo pewnie miałabym takie same problemy jak Ty... ;-)
Obrazek
Obrazek

maijka

Od: Śro wrz 01, 2004 20:41

Post » Nie wrz 26, 2004 1:21

Od godziny 19.00 do mniej więcej 22.00 siedzieliśmy w Kolorach całą grupą i swietnie się bawiliśmy. Potem przenieslismy się do Kaski na mizianie Bazylki i Balbiny :1luvu: Megi i Kaska były w forumowych koszulkach, barman Jacek wiedział, że my to Rokcafe, naprawde nie rozumiem jak mozna było nas nie znaleźć :roll: Mam nadzieję, że się jednak nie zrazisz i będziesz na kolejnym spotkaniu... Przy okazji dziękuję Kasce za gościnę, było na prawdę super a Balbinka jest tak uderzająco podobna do mojej Zojki, że od razu poczułam się jak u siebie w domu 8)
A Doktorek współlokator Batki to sensacja wieczoru, kto by przypuszczał, że w takim małym kocie jest aż tyle z lwa...

Astana

Od: Wto sty 06, 2004 13:18

Post » Nie wrz 26, 2004 8:02

:(
Do godziny 20:20 _nie_bylo_zadnej wiekszej grupy.
Byla jedna wieksza - na koncu kafejki, w rogu, ale to nie byliscie wy, bo pytalam.
Poza tym byly parki dziewczyna+chlopak oraz 2 grupki dziewczyn w ilosci po 3. W sklad jednej wchodzily eleganckie mlode kobiety, ktore wydawaly sie rozmawiac o czyms niezwiazanym (slyszalam np zdanie "Britsh Airways to.....") a druga grupka popalala papierosy i byla generalnie zwrocona tylem do wejscia, nie okazujac zainteresowania wchodzacym, co bylo dla mnie sygnalem ze nie czekaja na nikogo, raczej wygladaly na szkole kolezanki, bo byly w podobnym, mlodym wieku.....

Naprawde, uwierzcie, nie wyszlam stamtad ot tak - bez uwaznego przygladniecia sie komukolwiek. Nie po to jechalam tam przez caly Krakow...
A mam tam naprawde daleko, 3 przesiadki.
Siedzialam tam z moim TZ - 1 h 20 minut.

Nastepnym razem napisze do kogos na priv z prosba o zdjecie, mysle ze to problem rozwiaze na pewno....

No trudno.... :( :( :( :(

Ps. Zreszta nic nie straciliscie na braku mego towarzystwa, poniewaz jestem w realu milczaca. Wiec nic sie zlego nie stalo :)
Pozdrawiam,
Persja

www.forum.e-wind.pl
Obrazek

Persja

Post » Nie wrz 26, 2004 9:23

Persja pisze:Nastepnym razem napisze do kogos na priv z prosba o zdjecie, mysle ze to problem rozwiaze na pewno....

Zdjęć a zdjęć jest w galerii spotkaniowej :wink:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Nie wrz 26, 2004 11:48

Zerkalam tam wczesniej, ale tak na oko nikogo podobnego nie widzialam.
:(
Straszna ze mnie gapa, no ale trudno :(
Moze jak ktos mi w pazdzierniku podesle swoje zdjecie i ja sobie te osobe 'zakoduje' i wbije w lebek to nastepnym razem bedzie ok :)
pozdrawiam,
Persja
Pozdrawiam,
Persja

www.forum.e-wind.pl
Obrazek

Persja

Post » Nie wrz 26, 2004 12:19

8O 8O
To po co z Kaską biust obleczony w forumowe koszulki prężyłysmy, a ja czujnie popatrywałam na wszystkich wchodzących? Jak napisała Astana, nie mozna było nas nie znaleźć.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie wrz 26, 2004 12:22

Poza tym wystarczyło zapytać barmana, które stoliki są zarezerwowane dla Rokcafe :D
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Nie wrz 26, 2004 12:25

barman wiedzial, - zarezrwowali nam stolik w bocznej salce - pewnie dlatego nas nie bylo nas widac na 1 szy rzut oka , byly 2 forumowe koszulki na preznych biustach :wink: sztuk nas bylo raptem 6 wiec nie tlumy
i stanowczo gadalismy o kotach
na nastepnym spotkaniu bedzie wiecej ludzi - latwiej bedzie nas zidentyfikowac
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Nie wrz 26, 2004 12:54

ja zajrzałam do kolorów dopiero po 23
będę śledzić kolejne wątki o krakowskich spotkaniach

see you soon :)
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Nie wrz 26, 2004 13:55

Oberhexe pisze:8O 8O
Jak napisała Astana, nie mozna było nas nie znaleźć.

Ech, no kurcze co ja poradze....?
Widze ze mnie przekonujecie ze nie dalo sie was zauwazyc a jednak tak sie stalo, pewnie moja wina skoro mowicie ze zrobiliscie wszystko by byc widoczni.........
Siedzialam poltorej godziny przy drzwiach i patrzylam za tymi koszlkami, ale pewnie byliscie w kurtkach, albo napis maly, nie wiem....
Nie wykazalam sie na tyle wielka desperacja....by wypytywac kazdego. Moja wina i moja nieuwaga...

A co do barmana - dla mnie nie bylo to oczywiste ze bedzie wiedzial, teraz, po fakcie o tym od was sie dowiaduje/cierpie na brak domyslnosci :) /.

Ale innym razem na pewno bedzie lepiej i nawet taki tlumok jak ja trafi :)
pozdrawiam
Persja
Pozdrawiam,
Persja

www.forum.e-wind.pl
Obrazek

Persja

Post » Pon wrz 27, 2004 10:44

Mnie los jakoś nie sprzyja i jeszcze na spotkanie wybrać się nie mogfłam :cry: Ale proponuje, z powodu zaistniałych problemów, nad stolikiem baloniki w słoniki :wink:
Obrazek PumaObrazekOhana
Koty i psy ;) są jak powietrze: wszędzie ich pełno i nie da się bez nich żyć...

Aki

Od: Pon paź 06, 2003 8:50

[poprzednia][następna]