Okropna zadyma sie tego robi
Wogole Falko rezygnujesz ze spotkan?
Moderator: Estraven
Falka pisze:Niczego Ci nie wmawiam,
Falka pisze:Może następne spotkania będą takie, jak to u Wojtka - z podziałem dla niepalących i dla palącch.
Puchacz pisze:Falka pisze:[W każdym razie będę starała się już unikać ogólnych spotkań forumowych.
Falka no co ty![]()
Nie obrazaj sie, przeciez nie ma o co. Ponazekac nigdy nie zaszkodzi. To juz taki nasz narodowy urok
![]()
![]()
Licze ze jednak sie spotkamy na ogolnym spotkaniu forumowym
Falka pisze:Puchacz pisze:Falka pisze:[W każdym razie będę starała się już unikać ogólnych spotkań forumowych.
Falka no co ty![]()
Nie obrazaj sie, przeciez nie ma o co. Ponazekac nigdy nie zaszkodzi. To juz taki nasz narodowy urok
![]()
![]()
Licze ze jednak sie spotkamy na ogolnym spotkaniu forumowym
Nie mam pojęcia, jak to będzie. Ja w każdym razie czuję się źle. Na spotkaniu było miło, każdy się uśmiechał i miło zagadywał a po powrocie dowiaduję się, że psułam atmosferę i utrudniałam życie. Nie jest to przyjemne.
Astana pisze:A tak przy okazzji, czy nikogo nie zastanawia fakt że osoba paląca ostenatcyjnie oswiadcza że przebywanie wśród palących bedzie dla nie "udręką"
Falka pisze:Na spotkaniu było miło, każdy się uśmiechał i miło zagadywał a po powrocie dowiaduję się, że psułam atmosferę i utrudniałam życie. Nie jest to przyjemne.
Puchacz pisze:Postuluje za TŻ Ska zmienic tytul watku, bo to juz nie jest o tym ze spotkanie bylo udane, wsrod milych ludzi, tylko o paleniu i niepaleniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość