Falka pisze:Bardzo Wam fajnieChętnie bym przyszła ale nie wiem, czy uda mi się dotrzeć - mam jutro egzamin a wieczorem urodziny koleżanki. Może uda mi się choć na godzinkę
possssstaraj sie no
Moderator: Estraven
Falka pisze:Bardzo Wam fajnieChętnie bym przyszła ale nie wiem, czy uda mi się dotrzeć - mam jutro egzamin a wieczorem urodziny koleżanki. Może uda mi się choć na godzinkę
Wojtek pisze:Petroniusz pisze:Mogę wziąc zdjęcia swoich kotów, żeby dało się mnie jakoś rozpoznać
Weż koty
Petroniusz pisze:Wojtek pisze:Petroniusz pisze:Mogę wziąc zdjęcia swoich kotów, żeby dało się mnie jakoś rozpoznać
Weż koty
Siedem kilokota z transporterkiem?No nie wiem...

Melia L&L pisze:Estraven
JA POPROSZE
Tez zrozumialem ze nie chodzi o TZta Kocurro a o kolege TZtaeve69 pisze:Kocurro pisze:Zgłaszam kolegę małżonka, który przyjdzie później i upiera się, że jest 1/3 Kocurro
hmm
kolege malzonka , czy kolege Twojego malzonka?![]()

katon-starszy pisze:Falko, Dago, byłoby super, gdyby Wam się udało.
Wreszcie spotkalibyśmy żoliborskie lobby kocie
Falka pisze:katon-starszy pisze:Falko, Dago, byłoby super, gdyby Wam się udało.
Wreszcie spotkalibyśmy żoliborskie lobby kocie
My tylko mała cząstka żoliborskiego lobbyW każdym razie postaramy się

AGA-cka pisze:dzięki uprzejmości Ipsi <ikonka ściskająca z wdzięczności> dojadę na spotkanie

Wojtek pisze:AGA-cka pisze:dzięki uprzejmości Ipsi <ikonka ściskająca z wdzięczności> dojadę na spotkanie
Ale niespodzianka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość