Moderator: Estraven
Macda pisze:Majorka pisze:Anju, nie wolno pić napojów wyskokowych pod chmurką... Mandat murowany.
Wulgaryzmów w miejscu publicznym też używać nie wolno, bo grozi to mandatem DO 500 zł.
Taaaa....
pococito pisze: Poproszę również o namiary dokładne na Pub Sherwood
Całusy

Katy pisze:Nie mam zastrzezen co do propozycji jezdzenia i szukania lokalu. Niestety, nie pomoge bo sobote mam zajeta (napisalam)No i poniewaz nikt mi nie odpisal co robic z Lolkiem tez juz nie moge jutro do niego podejsc
Przykro mi, musialam do 13 powiedziec czy sie stawie jutro w pewne miejsce czy nie
pococito pisze:Aniutella pisze:Pococito, a wdepniesz też do Lolka?
Bo nie wiem co mam im odpowiedzieć
Tak, od niego zaczniemy poszukiwania.... Poproszę również o namiary dokładne na Pub Sherwood
Całusy
lorraine pisze:Ja mam wolna sobote, moge jechac (rzeklabym, ze nawet bardzo chetnie sie wybiore)![]()
Ktos mnie wezmie?
lorraine pisze:Wydaje mi sie ze milo jest jeszcze w Irish Pubie na starowce, tylko nie wiem, ile tam jest miejsca...
Majorka pisze:Za mało. Spróbujcie w Prohibicji na Podwalu. Mają sale na trzech poziomach.
Wojtek pisze:Majorka pisze:Za mało. Spróbujcie w Prohibicji na Podwalu. Mają sale na trzech poziomach.
W Prohibicji?
A co z piwem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość