Moderator: Estraven
Istna pisze:Sedith to Ty jesteś tą Siłaczką która wzięła na siebie Krzysztofa i Amziego ? Chętnie poznam ta Dzielną Osobę![]()
Zapisuję się na listę - tylko że dołączę później bo do 18 kwitnę w robocie. Optuję za jakimś lokalem w centrum, na plebanię nie dostanę się tak późno![]()
Jako hasło proponuję stare sprawdzone szeptane różnym gościom przy różnych stolikach do ucha : "miau?"
Sedith pisze:Istna pisze:Sedith to Ty jesteś tą Siłaczką która wzięła na siebie Krzysztofa i Amziego ? Chętnie poznam ta Dzielną Osobę![]()
Zapisuję się na listę - tylko że dołączę później bo do 18 kwitnę w robocie. Optuję za jakimś lokalem w centrum, na plebanię nie dostanę się tak późno![]()
Jako hasło proponuję stare sprawdzone szeptane różnym gościom przy różnych stolikach do ucha : "miau?"
Siłaczką? No qrde, pierwsze słyszę że to takie karkołomne przedsięwzięcie ;P Ale wychodzi na to że to ja, cokolwiek o mnie ktokolwiek słyszał ;P
A co do piątku i godziny, to ja wcześniej niż o 18:30 tyż nie dam rady, bo do szóstej w pracyI dalej obstaję przy centrum, zwłaszcza jeśli Wy o takich wczesnych godzinach myślicie - ta 18:30 to dla mnie jest minimum i to pod warunkiem że w wybranej knajpie mają coś do jedzenia, bo ja z roboty to z reguły na głodnego wychodzę, a jeszcze trza koty po drodze nakarmić
Nie wiem, będąc już maksymalnie wygodną - deptak? Plac Grunwaldzki? Cokolwiek w danych rejonach?
W tym gronie niewiele się uchowa...
(dojazd tramwaje 5,7)DorotaEm pisze:Ja będęMoże się wcześniej zwinę, ale być będę
ankazm pisze:a ja też mogę, chociaż na troszkę do Was dołączyć??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość