Dla odświeżenia - w tej chwili rozkład wygląda następująco:
LUTY
19 - Poznań (rocznicowe)
26 - Szczecin
MARZEC
12 - Trójmiasto
KWIECIEŃ
30 - Lublin
Moderator: Estraven
justy pisze:caly czas to jednak kaaaaawaaaaal drogichyba tym razem nie dam rady dojechac, no coz, szkoda
...

AnnaP.P. pisze:Warszawa w maju? W drugiej połowie ( z pobudek egoistycznych i praktycznych)?
Wojtek, przy takm założeniu spotkamy się raz w roku, w sierpniu najlepiej....Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Warszawa w maju? W drugiej połowie ( z pobudek egoistycznych i praktycznych)?
W każdym razie, gdy już będzie ciepło
AnnaP.P. pisze:Wojtek, przy takm założeniu spotkamy się raz w roku, w sierpniu najlepiej....Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Warszawa w maju? W drugiej połowie ( z pobudek egoistycznych i praktycznych)?
Ale na ciepełko tez czekam

deja-vu pisze::cry: buu szkoda ,ze lublin w kwietniu.ja dopiero w maju tam bede ,tak manewruje ,zeby byc na wystawie
Monika pisze:AnnaP.P. pisze:Wojtek, przy takm założeniu spotkamy się raz w roku, w sierpniu najlepiej....Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Warszawa w maju? W drugiej połowie ( z pobudek egoistycznych i praktycznych)?
konic maja powinien byc cieply
ja juz mam dosc zimy![]()
jedno spotkanie mi przepadlo, bo bylam chora![]()
Niech juz bedzie wiosna.

AnnaP.P. pisze:Monika pisze:AnnaP.P. pisze:Wojtek, przy takm założeniu spotkamy się raz w roku, w sierpniu najlepiej....Wojtek pisze:AnnaP.P. pisze:Warszawa w maju? W drugiej połowie ( z pobudek egoistycznych i praktycznych)?
konic maja powinien byc cieply
ja juz mam dosc zimy![]()
jedno spotkanie mi przepadlo, bo bylam chora![]()
Niech juz bedzie wiosna.
No, słoneczka, wiosna idzie, moze by jakis organizator????
Aleks1 pisze:a czego dotyczą forumowe spotkania??
i czy można przyjsć tak sobie? a może trzeba sięgdzieś zapisac??
przepraszam za głupie pytania, ale na forum jestem króciutko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość