Moderator: Estraven

Blond Tornado pisze:Niestety, nie zdążę przyleciećMam nadzieję, że uda mi się spotkać z Wami razem/osobno w innym terminie. Miłej zabawy! Ech...
Blond Tornado pisze:Niestety, nie zdążę przyleciećMam nadzieję, że uda mi się spotkać z Wami razem/osobno w innym terminie. Miłej zabawy! Ech...

Krzysio pisze:Ufff przeczytałem, zjeżyłem się, dałem sobie luz i stwierdzam że nikt ale to nikt nie pamiętał o kociarzach z Batorego a jest tu nas całkiem spora grupa i z wieloma osobami się znamy a i nowych kociarzy byśmy poznali chętnie.... Przykre to, bo nikt z nas ani nie zmienił adresu ani numeru telefonu czy maila. Nie znaczy to że miałem zamiar się pojawić bez uprzedzenia... Bardzo rzadko już czytuję to forum, to efekt zajęć służbowych i innych rzeczy z tym związanych... Miłej zabawy...
Iballa pisze:Krzysio pisze:Ufff przeczytałem, zjeżyłem się, dałem sobie luz i stwierdzam że nikt ale to nikt nie pamiętał o kociarzach z Batorego a jest tu nas całkiem spora grupa i z wieloma osobami się znamy a i nowych kociarzy byśmy poznali chętnie.... Przykre to, bo nikt z nas ani nie zmienił adresu ani numeru telefonu czy maila. Nie znaczy to że miałem zamiar się pojawić bez uprzedzenia... Bardzo rzadko już czytuję to forum, to efekt zajęć służbowych i innych rzeczy z tym związanych... Miłej zabawy...
Ja bym chętnie poznała "piątkowskie " towarzystwo, bo nie jestem ani z Piątkowa, ani z Rataj, tylko dokładnie z Centrum![]()
Krzysio, a może oprócz tego spotkania z wątku udałoby się zorganizować jeszcze jedno, wynająć zwyczajnie stoliki w przytulnym pubie, żeby obyło się bez problemów z przygotowaniami (chociaż może to wbrew "tradycji").
Początek września???
Krzysio pisze:Jeżeli tylko czas pozwoli to bardzo chętnie....
też jestem z Centrum
Sydney pisze:czy cos wiadomo?
Estraven pisze:Sydney pisze:czy cos wiadomo?
A co ma być wiadomo poza tym, co już wiemy?
Sydney pisze:Estraven pisze:Sydney pisze:czy cos wiadomo?
A co ma być wiadomo poza tym, co już wiemy?
Kiedy i gdzie? bo po tej calej dyskusji to juz nic nie wiem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość