Keskese pisze:Bigos będzie wegetariańskiJesli macie ochotę na więcej, to ja nagotuję w domu
i się przemyci
![]()
na terenie imprezy surowo zakazuje się spożywania produktów przemyconych, he he :lol:
Moderator: Estraven
Keskese pisze:Bigos będzie wegetariańskiJesli macie ochotę na więcej, to ja nagotuję w domu
i się przemyci
![]()
Oberhexe pisze:keskese, a gdybyśmy chcieli odwiedzić zjazdowiczów na jakąś godzinkę/dwie (jeśli obłożenie zajęciami pozwoli) to możemy, czy tez juz po ptokach, wstęp wzbron. ?
WiMaRa pisze:Tak się składa, że przybędę wraz z Wodzem, Rafałem i Kamą, jeszcze nie wiem co i jak, ale z pewnością dotrę na czas
azja pisze:na terenie imprezy surowo zakazuje się spożywania produktów przemyconych, he he
azja pisze:na terenie imprezy surowo zakazuje się spożywania produktów przemyconych
Estraven pisze:azja pisze:na terenie imprezy surowo zakazuje się spożywania produktów przemyconych
Nie surowo, tylko na surowo
Keskese pisze:(...)Dojedziecie na Fort z mapą w ręku? czy mam Was z jakiegoś miejsca pokierować?
Keskese pisze:hm.... no coż, kto się zdecydował to będzie ....
Keskese pisze:aaaaaaa i jeszcze jedno.... nie będzie nic slodkiegopiec nie potrafię

Keskese pisze:Kiara, ale o co chodzi? Kto komu ma te książki zostawić?

Gata pisze:Candy, skarbie - a ja Cię ścigam na GG właśnie w tej sprawie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość