Moderator: Estraven
coolor pisze:poproszę mnie dopisać
mam bowiem nadzieję dotrzeć, może na niezbyt długo, ale zawsze...

kinus pisze:Z przykroscia informujemy, ze nie bedzie nas w Wawie. Nie zdazymy dojechacmilej zabawy wszystkim
Kinus i Eve
Macda pisze:[...] Ale muszę zadać to pytanie, bo mnie to gnebi...czy naprawde dobrym pomysłem jest przyprowadzać na spotkanie 50-ciu osób koty?![]()
Biedne kotuchy sie zestresują, tłum obcych, obce zapachy...[...]

Satoru pisze:nie chce zapeszac ale tym razem bede, mysle ze bede, do 3 razy sztuka, 4-ty raz z rzedu nie moze mi nic wypasc:D
gdzie znajde dokladne info, co i jak?
czyli tutajPumaIM pisze:Satoru pisze:nie chce zapeszac ale tym razem bede, mysle ze bede, do 3 razy sztuka, 4-ty raz z rzedu nie moze mi nic wypasc:D
Na 17 stronie tego wątku przekleiłam dane dojazdowe i linka do mapki.
Anja pisze:czyli tutajPumaIM pisze:Satoru pisze:nie chce zapeszac ale tym razem bede, mysle ze bede, do 3 razy sztuka, 4-ty raz z rzedu nie moze mi nic wypasc:D
Na 17 stronie tego wątku przekleiłam dane dojazdowe i linka do mapki.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=17 ... &start=240
ale linki do mapek u mnie nie dzialaja
kinus pisze:Z przykroscia informujemy, ze nie bedzie nas w Wawie. Nie zdazymy dojechacmilej zabawy wszystkim
Kinus i Eve
Majorka pisze:Kinus, eve - to co będzie z odebraniem tomików?
Majorka pisze:Dzięki Ci Gata bardzo, tylko że ja się umawiałam z eve, że zapłaci na spotkaniu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość