Przedwielkanocne marcowe spotkanie w Łodzi

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 13, 2006 21:35 Re: ...

caty pisze:Moge cos do tych ramek namalowac...i przeslac - bo mieszkam za daleko :cry:

No kawaleczek maly jest;), ale jak bedzies kiedys przejazdem to zapraszam.
Jestes kochana Caty, chcesz nam przeslac szablony czy cos????
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto mar 14, 2006 6:45

Caty, szablony, szablony :) Bo ja beztalencie jestem i bez tego nic nie namaluję :oops:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto mar 14, 2006 8:38

Tak myślę, czy Magicmada nie powinna wypożyczyc kawałka mieszkania od sąsiadów :?: :wink:
Albo chociaż przygotować poduszeczki do siedzenia na schodach :?: :wink:
jednorazowe naczynia do herbaty + łyżeczki + herbatę przywiozę :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto mar 14, 2006 10:40

Mokkunia podaj adresik to przesle szablony :D
caty

Post » Wto mar 14, 2006 15:27

Kubki to mam do herbaty;)
wezcie sobie ewentualnie poduszki do siedzenia, bo krzesel nie mam zbyt wiele :)
Obrazek

magicmada

Post » Śro mar 15, 2006 13:49

się melduję, ramki w tesco są na stoisku z ramkami, komplet drewnianych 3 ramek, nielakierowanych jest tylko jeden, nie wiem czy dam radę podjechać do tesca w przyszłym tygodniu, jak dam to chętnie zakupię, myśle, ze na każdą uczestniczkę 3 ramki to wystarczy. Aha, farbki zwykłe mogą być plakatowe, zreszta nie trzeba ramek malować, można inaczej ozdobić 8) Lakier bezbarwny przyniosę :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw mar 16, 2006 0:06

a i bardzo chcialabym sie z wami spotkac, ale w sobote nie bede mogla :(

gdybyscie jednak potrzebowaly jakis artykulopw plastycznych - moja pracownia jest do waszej dyspozycji, farby, lakiery, masy, co tylko moglo by sie przydac...

a i jesli jeszcze kiedys bedzie maialy ochote to mozemy spotkac sie w mojej pracowni, miejsca powinno wystarczyc :wink: a i wszystkie materialy na miejscu :D
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Pt mar 17, 2006 17:20 chlip, chlip...

:crying: ale Wam zazdroszcze...strasznie mi tu samotnie i w tej mojej Wieliczce i w Krakowie... Macie mozliwosc spotkac sie, zrobic cos razem...
A ja najwyzej moge sobie pomarzyc...
Tutaj - tzn. w Krakowie nie sposob do nikogo dolaczyc...ludzie maja swoje paczki, bardzo hermetyczne i tak czy siak jest sie skazanym na samotne dzialanie.Probowalam wiele razy cos ruszyc, wlaczyc sie w cos - ale...ech, nie bede o tym nawet mowic. Po prostu przykro...
Niestety nie umiem rysowac szablonow w paincie, myslalam o odrecznych rysuneczkach, ktore mozna byloby przekopiowac przy pomocy kalki. ale jak podacie rozmiar ramek to moge cos do srodka wymyslic :) .
Bawcie sie dobrze, serduchem z wami jestem.
caty

Post » Pt mar 17, 2006 18:09 Re: chlip, chlip...

caty pisze: :crying: ale Wam zazdroszcze...strasznie mi tu samotnie i w tej mojej Wieliczce i w Krakowie... Macie mozliwosc spotkac sie, zrobic cos razem...
A ja najwyzej moge sobie pomarzyc...
Tutaj - tzn. w Krakowie nie sposob do nikogo dolaczyc...ludzie maja swoje paczki, bardzo hermetyczne i tak czy siak jest sie skazanym na samotne dzialanie.Probowalam wiele razy cos ruszyc, wlaczyc sie w cos - ale...ech, nie bede o tym nawet mowic. Po prostu przykro...

No wiesz, skoro ludzie mają paczki, to znaczy że nie jest się skazanym na samotne działanie. Paczki w rzeczy samej są zaprzeczeniem samotności...

A zastanawiałaś się, w czym problem, skoro próbowałaś się wiele razy włączyć i Ci nie wyszło..? Może problem nie leży w tych paczkach..? Bo wiesz, skoro to są paczki to znaczy że jakoś się łączą, czyli da się... :roll:

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Pt mar 17, 2006 18:18 paczki

Byc moze jest to ''syndrom nowego ''... bycia obserwowanym. Juz kiedys komus mowilam ze ja mam w sobie cos z Tomusia-spod-szafy, wystarczy fuknac, a ja juz zamykam oczy :oops: .
A moze jest to kwestia przyzwyczajenia do samotnosci ? Chociaz jest to w sumie niewesole - male wypady ''spod szafy '' i powrot z koniecznosci.
caty

Post » Pt mar 17, 2006 18:32 Re: paczki

caty pisze:Byc moze jest to ''syndrom nowego ''... bycia obserwowanym. Juz kiedys komus mowilam ze ja mam w sobie cos z Tomusia-spod-szafy, wystarczy fuknac, a ja juz zamykam oczy :oops: .
A moze jest to kwestia przyzwyczajenia do samotnosci ? Chociaz jest to w sumie niewesole - male wypady ''spod szafy '' i powrot z koniecznosci.

Ja byłam nowa parę miesięcy temu i zaskoczyło mnie z jaką sympatią i wsparciem się spotkałam ze strony "paczki krakowskiej". A nie jestem zbyt sympatyczną osobą :twisted: Także da się i to bez problemów. Tylko mniej autopromocji :wink: Np kiedy piszesz sześć chaotycznych, pełnych entuzjazmu postów, że masz dom dla kota a potem się okazuje, że domu nie ma i nie było a za to masz listę numerów telefonów powszechnie znanych to czego oczekujesz ? Pieśni dziękczynnych ? Może w istocie nie pojmujesz, że pomaganie kotu to nie są towarzyskie spotkania i wspólne wzruszanie się poezją tylko jazda do weta, dawanie żarcia, stanie nad klatką - łapką, dzikie pazury wbite w rękę i takie tam nudy, które nie mają nic wspólnego z porozumieniem wrażliwych dusz. Pewnie jakbyś zaczęła od tej strony miałabyś więcej szczęścia :wink:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt mar 17, 2006 20:02

Nic sie nie przejmuj że nowa jestes. Ja tez nowa, znam zaledwie dwie babeczki. 25 poznam wi8ęcej i sie bardzo ciesze

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Pt mar 17, 2006 20:08

Ja też znam tylko dwie osoby...(czyżby te same? :wink: )
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pt mar 17, 2006 21:24

Jedna na pewno mamy wspólna znajoma :wink:

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Sob mar 18, 2006 23:08

W pierwszym poscie umiescilam liste uczestnikow kolka, prosze o potwierdzenie;)
Pozdrowienia dla Olgi, Maggdy i Aisak, licze, ze jeszcze keidys bedzie okazja do spotkania.
Obrazek

magicmada

[poprzednia][następna]