a "świeżego" człowieka ze Stargardu Szczecińskiego - przyjmiecie? Mieszkałam 26 lat w Toruniu - może z kimś z Was się nawet znamy - z tych "pseudonimów" nic nie idzie się dowiedzieć.
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"
Jedno spotkanie dawno temu odbylo sie w "Niebie" ale jeszcze przed zmiana wytroju i nazwy :wink: Bylo fajnie i wszyscy tak jakos razem siedzieli. Pozniej sie przenioslo towarzystwo na winko-do winiarni.
A taki wiekszy zjazd to odbyl sie na Forcie IV. Ognisko i takie tam. Ale to bylo latem itd.:)
Jak w Manekinie to tylko na Wysokiej, tam mozna posiedzieć w piwnicy . A może by tak w Czarnej oberży na Rabiańskiej, jest fajne jedzonko (niedrogie) i nie ma baaaaardzo głosnej muzyki . W Metroopolis nie byłam (jeszcze) więc nie wiem jak tam jest.
Tez pomyslałam o Czarnej oberży..... całkiem niedrogie a zacne zarełko... Ale może Bella, organizatorka, sie wypowie..... Ona ma troszeczke doświadczenia... A my jak za dużo zaczniemy wymyslac to bedzie za duzo zastanawiania sie..... Pozdrawiam wszystkich Toruniaków i wszystkich chcacych nas nawiedzić...
Niebo to moje ukochana knajpka, ale jutro zorientuje sie i tam i w Oberzy. Ja, szczerze mowiac, jestem typem bardzo jedzacym i ta Oberza do mnie bardzo przemawia. Jutro dam znac co zalatwilam.
Ty w ogóle jesteś na forum? Bywasz? Próbuję wysłać Ci PW już po raz trzeci i ciagle wisi mi na skrzynce. Odezwij się do mnie proszę! W sprawie spotkania