Moderator: Estraven

Keti pisze:buuuuuuuuu........a mnie nie będzie......nie mam pieniedzy po prostu.........a tak sie cieszyłam ze Was poznam........i miałam dostac identyfikator od Estravena...........![]()
![]()
Katy pisze:Ja jeszcze nie wiem czy przyjdę.... Buuuu.... Zaczynamy się przeprowadzać w ten weekend i wszystko będzie zależało od tego kiedy kolega będzie miał czas żeby nam pomóc... Jak powie że w sobotę wieczorem to raczej nie przyjdę... A jak przyjdę to coś skromnie przyniosę... Mam nadzieję że mi wybaczycie,że tylko skromnie...
madziasz pisze:Keti pisze:buuuuuuuuu........a mnie nie będzie......nie mam pieniedzy po prostu.........a tak sie cieszyłam ze Was poznam........i miałam dostac identyfikator od Estravena...........![]()
![]()
ja też nie mam kaski - ale przyjdę - muszę Was poznać...
lewka pisze:aha
ubierzcie sie ciepło i sportowo
Daga pisze:Odpowiadam zbiorowo GRazynie i Pookiemu (Pookim?) Dary rzeczowe sa jak najbardziej mile widziane w Azylu, ale ja nie mam jak ich zebrac bo nie posiadam samochodu
Ofelia pisze:Ja nie piszę co przyniosę, bo nie wiem czy będę. Nie ma nastroju, wszystko zależy od wyników badań
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość