Macda pisze::crying:
To ja Wam z pociagu pomacham, bo akurat bede przejezdzac
Zrób cos, żeby przejeżdżać później!
Myśl szybciutko!
Moderator: Estraven
Macda pisze::crying:
Kocurro pisze:Macda pisze::crying:
Myśl szybciutko!

Macda pisze:Kocurro pisze:Macda pisze::crying:
Myśl szybciutko!
Nie moge
To ze bilety kupione to pikus, ale wymieniam sie z Tata i Mysza bedzie sama 26 godzin
No nie moge

Krzysio pisze:Janka i ja też zaczynamy sie zastanawiac... 30 i 31 lipca to rocznica naszego ślubu i można by to jakoś uczcić... W Gdańsku nigdy nie byliśmy...

Krzysio pisze:... W Gdańsku nigdy nie byliśmy...
Macda pisze:Krzysio pisze:Janka i ja też zaczynamy sie zastanawiac... 30 i 31 lipca to rocznica naszego ślubu i można by to jakoś uczcić... W Gdańsku nigdy nie byliśmy...
Braliscie slub dwa dni?![]()
Krzysio pisze:Janka i ja też zaczynamy sie zastanawiac... 30 i 31 lipca to rocznica naszego ślubu i można by to jakoś uczcić... W Gdańsku nigdy nie byliśmy...
eve69 pisze:Krzysio pisze:Janka i ja też zaczynamy sie zastanawiac... 30 i 31 lipca to rocznica naszego ślubu i można by to jakoś uczcić... W Gdańsku nigdy nie byliśmy...
a pieknie jest![]()
Anja pisze:Beata pisze:AnnaP.P. pisze:Anja pisze:AnnaP.P. pisze:Tak sobie pomyslalam...Ja tez wstepnie szukam noclegu. Jakbyscie mieli cos godnego polecenia?
O Aniu gdybys jechala to bym sie pewnie bardzie zdecydowala, bo razem razniej
Anjuś, tak jak rozmawiałysmy - do przemyslenia, ja musze jeszcze cos skonsultowac
ja tez mysle, wiec moze jakas trojeczka
Oa co z kotami zrobisz? pytam na wszelki wypadek przed czasem
![]()
.
Ja tez jeszcze nie wiem na 100% mam duzo pracy.
eve69 pisze:do dzieciakow na pewno ktos by wpadl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość