Dzień Kota 2013 - po raz3,4- Wrocław,5 w lutym

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 25, 2013 11:38 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Dziewczyny ja niestety nie znam się z Wami i że tak powiem nie miałam okazji być DT ani jakos się udzielać, choć 2 koty dzięki Wam zaadoptowałam i bynajmniej nie jest moim zamiarem wpraszać się na kameralną imprezkę ;). Ale do czego zmierzam... chyba mogłabym spróbować zorganizować jakieś fanty na loterię. W firmie jakieś gadżety by mi dali typu notesy, kubki i tym podobne rzeczy. Skoro losy za 5 zł, to chyba nie muszą to być jakieś wypasione upominki a mimo wszystko będzie miło i jakoś będę mogła pomóc. Tylko chciałabym się dowiedzieć komu mogłabym to przekazaćź i jak?
Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?

drazetka

Od: Śro sty 23, 2013 11:52

Post » Pt sty 25, 2013 15:36 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

drazetka pisze:Dziewczyny ja niestety nie znam się z Wami i że tak powiem nie miałam okazji być DT ani jakos się udzielać, choć 2 koty dzięki Wam zaadoptowałam i bynajmniej nie jest moim zamiarem wpraszać się na kameralną imprezkę ;). Ale do czego zmierzam... chyba mogłabym spróbować zorganizować jakieś fanty na loterię. W firmie jakieś gadżety by mi dali typu notesy, kubki i tym podobne rzeczy. Skoro losy za 5 zł, to chyba nie muszą to być jakieś wypasione upominki a mimo wszystko będzie miło i jakoś będę mogła pomóc. Tylko chciałabym się dowiedzieć komu mogłabym to przekazaćź i jak?

Bardzo serdecznie Cię zapraszamy na imprezkę, aż taka kameralna to ona nie jest, zaproszenie jest jak najbardziej otwarte dla wszystkich miłośników kotów:ok:

Fanty przyjmiemy z otwartymi ramionami, możesz je podrzucić do Szkoły ARKA, adres i telefon podała Thorkatt w 1 poście:

miejsce: Szkoła Podstawowa i Gimnazjum "ARKA"
ul.Stalowowolska 24/26 Wrocław - okolice Hallera, Krucza
budynek szkoły niewielki - od ul. Kruczej na końcu ulicy za półokrągłym przejazdem
- od ul. Hallera (nie ma tamtędy dojazdu)
za przedszkolem i piętrowym garażem
czas : sobota 16.02 od godz. 17
kontakt - Thorkatt (Basia) 603 59 78 98
Pako

Post » Pt sty 25, 2013 15:42 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

drazetka pisze:Dziewczyny ja niestety nie znam się z Wami i że tak powiem nie miałam okazji być DT ani jakos się udzielać, choć 2 koty dzięki Wam zaadoptowałam i bynajmniej nie jest moim zamiarem wpraszać się na kameralną imprezkę ;). Ale do czego zmierzam... chyba mogłabym spróbować zorganizować jakieś fanty na loterię. W firmie jakieś gadżety by mi dali typu notesy, kubki i tym podobne rzeczy. Skoro losy za 5 zł, to chyba nie muszą to być jakieś wypasione upominki a mimo wszystko będzie miło i jakoś będę mogła pomóc. Tylko chciałabym się dowiedzieć komu mogłabym to przekazaćź i jak?

:1luvu: a kto powiedział,że impreza tylko dla znajomych?
Zapraszamy gorąco wszystkich chętnych
wszystkie gadżety na miarę kociej pomocy.
Pierwsze spotkanie to było poznanie sie znajomych bardziej lub mniej z netu.
W ubiegłym roku dołączyły też nowe osoby, które doskonale sprawdziły się współpracując z innymi.
Teraz też nowa przez chwile bedzie vienna2, zapraszamy też naszą panią opiekunkę bezdomniaków ze Stalowowolskiej.
Starzy znajomi witają się czule, nowych witamy szczególnie mile, bo nowe siły potrzebne :mrgreen:
łączy nas jedno - miłość do kotów.

Dziękuje za kciuki, już mi trochę lepiej, zwłaszcza że lekarz nie skreślił mnie jeszcze z listy do odratowania :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt sty 25, 2013 19:25 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Być może tym razem wreszcie dotrze też mój domowy wet, usilnie się o to stara jego Pani Asystentka, inaczej zwana Wercią - w bardzo dorosłym wieku 5 lat i (prawie) 3 miesięcy.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sty 25, 2013 20:59 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

MaryLux pisze:Być może tym razem wreszcie dotrze też mój domowy wet, usilnie się o to stara jego Pani Asystentka, inaczej zwana Wercią - w bardzo dorosłym wieku 5 lat i (prawie) 3 miesięcy.

:ok: jak to mowią do 3 razy sztuka ( albo i więcej :wink: )
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob sty 26, 2013 14:11 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Thorkatt pisze:
MaryLux pisze:Być może tym razem wreszcie dotrze też mój domowy wet, usilnie się o to stara jego Pani Asystentka, inaczej zwana Wercią - w bardzo dorosłym wieku 5 lat i (prawie) 3 miesięcy.

:ok: jak to mowią do 3 razy sztuka ( albo i więcej :wink: )

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 31, 2013 11:43 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Będę!!!! :)
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Czw sty 31, 2013 14:13 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Rok temu planowałam przyjść, ale nie dałam rady. W tym roku nie odpuszczę! :twisted:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw sty 31, 2013 14:52 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Mukki, Agita :dance: :dance2:
Klusek też bedzie :dance:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw sty 31, 2013 18:55 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

zapraszamy :ok:
Pako

Post » Pt lut 01, 2013 13:48 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Na spotkaniu będą też:
Wanda - mama dagmary-olgi, Figaro, Bożena54, p.Olga - nasza karmicielka
Kto jeszcze?
ja dziś dziergam na loterię kocimiętkowe rozgwiazdy 8) - 2 dziewczyny mi się tłukły z powodu kocimiętki :twisted:

aha - nowa prośba- teraz kawa Jakobs ma ceramiczne puszki na kawę - myślę że atrakcyjny byłby fant na Koci Bazarek - potrzebne opakowania po kawie Jakobs - łącznie na jedną puchę trzeba opakowań łącznie z 2 kg .
Pomożecie? :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt lut 01, 2013 14:26 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

Będę ja i:
P. Halinka- 4 koty w domku: w tym jeden z piwnicy, jeden wykarmiony na smoczku spod kamienicy, jeden ze schrosniska i jeden z Kotlarskiej, i karmienie kilku w piwnicy,
p. Ania- 3 koty w domku, w tym jeden z budowy, ode mnie, i jeden ze schroniska,
być może p. Maria- 2 koty, jeden ze schroniska, a jeden z DT. :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pt lut 01, 2013 14:27 Re: Dzień Kota 2013 - po raz trzeci - Wrocław

aaaaa.....i szukam fantów :D
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

[poprzednia][następna]