Moderator: Estraven

drazetka pisze:Dziewczyny ja niestety nie znam się z Wami i że tak powiem nie miałam okazji być DT ani jakos się udzielać, choć 2 koty dzięki Wam zaadoptowałam i bynajmniej nie jest moim zamiarem wpraszać się na kameralną imprezkę. Ale do czego zmierzam... chyba mogłabym spróbować zorganizować jakieś fanty na loterię. W firmie jakieś gadżety by mi dali typu notesy, kubki i tym podobne rzeczy. Skoro losy za 5 zł, to chyba nie muszą to być jakieś wypasione upominki a mimo wszystko będzie miło i jakoś będę mogła pomóc. Tylko chciałabym się dowiedzieć komu mogłabym to przekazaćź i jak?
drazetka pisze:Dziewczyny ja niestety nie znam się z Wami i że tak powiem nie miałam okazji być DT ani jakos się udzielać, choć 2 koty dzięki Wam zaadoptowałam i bynajmniej nie jest moim zamiarem wpraszać się na kameralną imprezkę. Ale do czego zmierzam... chyba mogłabym spróbować zorganizować jakieś fanty na loterię. W firmie jakieś gadżety by mi dali typu notesy, kubki i tym podobne rzeczy. Skoro losy za 5 zł, to chyba nie muszą to być jakieś wypasione upominki a mimo wszystko będzie miło i jakoś będę mogła pomóc. Tylko chciałabym się dowiedzieć komu mogłabym to przekazaćź i jak?
a kto powiedział,że impreza tylko dla znajomych?MaryLux pisze:Być może tym razem wreszcie dotrze też mój domowy wet, usilnie się o to stara jego Pani Asystentka, inaczej zwana Wercią - w bardzo dorosłym wieku 5 lat i (prawie) 3 miesięcy.
jak to mowią do 3 razy sztuka ( albo i więcej Thorkatt pisze:MaryLux pisze:Być może tym razem wreszcie dotrze też mój domowy wet, usilnie się o to stara jego Pani Asystentka, inaczej zwana Wercią - w bardzo dorosłym wieku 5 lat i (prawie) 3 miesięcy.
jak to mowią do 3 razy sztuka ( albo i więcej
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość