Ale skad jadac? Z Korsyki czy z Paryza?Padme pisze:A jakie miasta się mija jadąc do Barcelony?
Moderator: Estraven
Ale skad jadac? Z Korsyki czy z Paryza?Padme pisze:A jakie miasta się mija jadąc do Barcelony?

Très bonne idée! Paryz jest ciut nie po drodze, jesli sie jedzie z Katowic do Barcelony. Z Niemiec to zalezy skad. Natomiast z Katowic do Barcelony najkrotsza droga z cala pewnoscia prowadzi przez poludnie Francji. Nocleg na Korsyce na pewno bedzie mile przez kierowce widzianyPadme pisze:Z... sądzę, że z Niemiec. Z Polski. Mam zamiar namówić naszych panów, żeby nocleg zrobić we Francji...

Kubusiowy pisze:A jakbyscie sie zdeklarowali na taki wypad na Korsyke to ja tez bym sie dolaczyl, o ile tylko dadza mi urlop.
migaja pisze:Kubusiowy pisze:A jakbyscie sie zdeklarowali na taki wypad na Korsyke to ja tez bym sie dolaczyl, o ile tylko dadza mi urlop.
super![]()
to moze zrobimy forumowy zlot na korsyce
Katy pisze:migaja pisze:Kubusiowy pisze:A jakbyscie sie zdeklarowali na taki wypad na Korsyke to ja tez bym sie dolaczyl, o ile tylko dadza mi urlop.
super![]()
to moze zrobimy forumowy zlot na korsyce
Bosh, to jest pomysł![]()
![]()
A poważnie, migaja, ja jestem Korsyką strasznie zachwycona, jakbym mogła to jeźdźiłabym tam co rokuKorsyka jest piękna, morze w połączeniu z górami - to niesamowite, ja nawet nie wiem jak to opisać... Zwiedziłam prawie caluteńką Korsykę, objechałam ją wzdłuż i wszerz, a zakochałam sie jak tylko pojawiła się w dali kiedy podpływaliśmy...

Kubusiowy pisze:Très bonne idée! Paryz jest ciut nie po drodze, jesli sie jedzie z Katowic do Barcelony. Z Niemiec to zalezy skad. Natomiast z Katowic do Barcelony najkrotsza droga z cala pewnoscia prowadzi przez poludnie Francji. Nocleg na Korsyce na pewno bedzie mile przez kierowce widzianyPadme pisze:Z... sądzę, że z Niemiec. Z Polski. Mam zamiar namówić naszych panów, żeby nocleg zrobić we Francji...
migaja pisze:to jak? zabierasz sie z nami?![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość