Na pewno, o ile nic nie wyskoczy, podjedziemy na troszke
Moderator: Estraven
Estraven pisze:Sprawdzone - Maltanka ma już ogródek taki sam, jak w zeszłym roku.
Keskese pisze:Estraven pisze:Sprawdzone - Maltanka ma już ogródek taki sam, jak w zeszłym roku.
Oki, ja znam troszke Maltębo rodzina TŻ mieszka przy Rondzie Rataje... no kawałek się do nich idzie. Zawsze nad Maltę chodzimy piechotą.
To powiedz mi teraz, gdzie dokłądnie będzie ten ogródek? Kierowac sie w stronę ZOO?
Krzysio pisze:Keskese pisze:Estraven pisze:Sprawdzone - Maltanka ma już ogródek taki sam, jak w zeszłym roku.
Oki, ja znam troszke Maltębo rodzina TŻ mieszka przy Rondzie Rataje... no kawałek się do nich idzie. Zawsze nad Maltę chodzimy piechotą.
To powiedz mi teraz, gdzie dokłądnie będzie ten ogródek? Kierowac sie w stronę ZOO?
Ogródek znajduje się przy stacji początkowej kolejki, blisko ronda Sródka.
vivien pisze:Czy byłoby dużym nietaktem, gdybym zabrała ze sobą na spotkanie osobę nie związaną z forum aczkolwiek zakoconą
Krzysio pisze:Teraz trzeba pogadać z górą by pogoda była.... A wersja rezerwowa?
Estraven pisze:Miejmy nadzieję, że będzie - wprawdzie jest jeszcze wnętrze lokalu, ale bywa ono nader często zarezerwowane z góry na większe imprezy. Zdecydujemy chyba koło czwartu - gdy znane będą prognozy na sobotę...
vivien pisze:Na razie zapowiadają przelotne deszcze
vivien pisze:Czy byłoby dużym nietaktem, gdybym zabrała ze sobą na spotkanie osobę nie związaną z forum aczkolwiek zakoconą
Krzysio pisze:Byłoby wielkim nietaktem gdyś z nią nie przyszedł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość