KaleidoStar pisze:Mi też termin obojętny, chociaż wolałam niedzielęNajwyżej zdeczko nietomna będę, jak nie zdążę odespać nocki
to wtedy załozymy klub"niewyspanych maniaków kocich"
Moderator: Estraven
KaleidoStar pisze:Mi też termin obojętny, chociaż wolałam niedzielęNajwyżej zdeczko nietomna będę, jak nie zdążę odespać nocki

KaleidoStar pisze:No dobra..mi się plany pozmienialy.. Jeśli będę, to bardzo nieprzytomna.. Przesunął mi się termin tatuażu. Zaraz po pracy lecę się wykąpać, zjeść coś..i pod igłęStart ok 11...kilka godzin zejdzie, ale jak dożyję, to doczłapię.. Na szczęście dziarać mnie będą dwie ulice dalej..
indianeczka pisze:KaleidoStar pisze:No dobra..mi się plany pozmienialy.. Jeśli będę, to bardzo nieprzytomna.. Przesunął mi się termin tatuażu. Zaraz po pracy lecę się wykąpać, zjeść coś..i pod igłęStart ok 11...kilka godzin zejdzie, ale jak dożyję, to doczłapię.. Na szczęście dziarać mnie będą dwie ulice dalej..
To na spotkaniu pochwalisz sie tatuażemja też marze o tatuazu ale troche się boje
jupo2 pisze:12 marca o 17.00?
biamila pisze:Ze mną wybiera się mój "brader"
kinga-kinia pisze:biamila pisze:Ze mną wybiera się mój "brader"
A ze mną mój TŻ
biamila pisze:Ze mną wybiera się mój "brader"
indianeczka pisze:kinga-kinia pisze:biamila pisze:Ze mną wybiera się mój "brader"
A ze mną mój TŻbiamila pisze:Ze mną wybiera się mój "brader"
a ja będę sama

rambo_ruda pisze:wtrącę się z trójmiejskimi zwierzami: pokażcie te futra znajomym, może ktoś będzie mógł zaadoptować:
viewtopic.php?f=13&t=125202&p=7202644#p7202644
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość