Spotkanie warszawskie 23 VIII - Galeria

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie sie 24, 2003 21:19

Super mieliscie! :D
Obejrzalam wszystkie fotki, i zal mnie sciska, jak zwykle :twisted:

Ale wiele zdjec uplynelo, zanim osmieliliscie sie czestowac ciachem :lol:
(ikonka z oczyma jak spodki, glosno przelykajaca)

Lewko, jaka malownicza, przyjemna dzialka :D
I oslonieta przed reszta dzielnicy. Tam chyba naprawde mozna odpoczac.

Anju, wspaniale czoraj wygladalas :ok: :D
W ogole wszyscy much sympatycznie wygladacie :D

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Nie sie 24, 2003 21:33

Moje zdjecia juz gotowe... cala nadzieja w rekach Estravena ze je niedlugo wrzuci (nie bede podawal konkurencyjnego adresu galerii ;) ).
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Nie sie 24, 2003 21:49

vitez, Ty dreczycielu :evil:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Nie sie 24, 2003 22:26

Anja pisze:... zerknales na mape? :wink: (ew. patrz str. 4 tego watku).

... pro forma, bo sprawa została wyjaśniona na spotkaniu. w moim mooZgu ulica zawsze funkcjonowała jako śmigłowcowa (na tyle, że mógłbym się założyć, że widziałem tabliczkę z taką nazwą ulicy); na planie warszawy, którego na codzień używam, ulica nazywa się śmigłowcowa; na jakiejś stronie znalazłem nazwę śmigłowcowa. byłem więc święcie przekonany, że mam rację. zebrałem jednak materiały dowodowe, które podważają moją pewność siebie w tej dzxiedzinie.
na kilku innych planach znalazłem śmigłowca; podobnie na kilku innych stronach; ostatecznie zdecydowała wizja lokalna, którą przeprowadziłem przed spotkaniem - ŚMIGŁOWCA.
w związku z tym odszczekuję, oficjalnie swoje niesłuszne poglądy :wink:
Ostatnio edytowano Pon sie 25, 2003 2:09 przez azja, łącznie edytowano 2 razy

azja

Od: Wto cze 18, 2002 1:32

Post » Nie sie 24, 2003 22:30

... dziękuję wszystkim za spotkanie, najliczniejsze na jakim dotychczas byłem. cieszę się, że organizowane, są również tego rodzaju - na prywatnym terenie.
... mają one zupełnie inną atmosferę niż knajpiane. dobrze jest zwiedzić kawałek miasta, zasmakować ciekawego lokalu; ale jeszcze lepiej jest być goszczony przez Kogoś życzliwego. serdeczne podziękowania dla GOSPODYNI :D
... zmartwiło mnie to, że nie mogłem zostać na najciekawszej części spotkania :wink: dziewczyny! następnym razem dajcie znać wcześniej, to przygotuję się do pogaduszek przy ognisku i zaplanuję późniejszy wyjazd :mrgreen:
... vitez, pamiętaj, że jako wierny pretorianin, walecznie broniący przed zakusami cenzury, powinienem być nagrodzony dostępem do pełnej dokumentacji fotograficznej spotkania :twisted:
z góry diękuję :D
Ostatnio edytowano Pon sie 25, 2003 2:13 przez azja, łącznie edytowano 1 raz

azja

Post » Nie sie 24, 2003 23:27

Azja ponieważ ognisko bez Ciebie nie było już takie samo grzecznie rozeszliśmy się do swoich skorupek niedługo po Twoim wyjściu ;) :D
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Pon sie 25, 2003 1:57

W galerii przybyły zdjęcia zrobione przez Viteza i Alahari&TŻ - siłą rzeczy uzupełnienie podpisów przeszło na jutro...

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon sie 25, 2003 2:39

Macda pisze:Azja ponieważ ognisko bez Ciebie nie było już takie samo grzecznie rozeszliśmy się do swoich skorupek niedługo po Twoim wyjściu ;) :D

... hmmm, przykro mi, że z mojego powodu impreza skończyła się tak szybko :wink:
trzeba będzie, to naprawić :D

azja

Post » Pon sie 25, 2003 4:51

Estraven pisze:siłą rzeczy uzupełnienie podpisów przeszło na jutro...

Tzn dopiero na wtorek? :strach: ;)

Czy tak jak ja przez "jutro" rozumiesz "po moim obudzeniu" ? 8)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Pon sie 25, 2003 4:54

Zdjęcia super. 8)
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Pon sie 25, 2003 6:12

Od jutra się odchudzam.... :?
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pon sie 25, 2003 7:03

No to padł rekord ilościowy... Ktoś liczył "głowy" obecnych? Teraz każde następne spotkanko będzie wyzwaniem do pobicia rekordu... :wink:
Działka jest super, garaż jest akurat na miejscu (chyba był projektowany specjalnie z myślą o spotkaniu). Lewka - jak zawsze kochana dziewczyna i gościnna gospodyni. Dzięki, Lewko!
Zdjęcia (na tyle, na ile zdołałam je już obejrzeć) są świetne i oddają klimat imprezy.
Uwagi:
1. Z przedstawicieli świata zwierzęcego na zdjęciach zauważyłam koty i psy, oraz malowanego konia. Wielorybów brak.
2. Anja po zachomikowaniu przedostatniego czystego widelca postanowiła dodać mu do towarzystwa ostatni. Sądzę, że przyszłej wiosny rozpowszechni się nowa moda i plastikowe widelce będą w sklepach rarytasem...
3. Ja nie jestem filigranowa... Kto nie wierzy, udostępnię ksero paszportu z podanym wzrostem. To Vitez jest wysoki! Rycerz w końcu, no nie?
4. Powinni mi zapłacić za reklamę piwa. Na wszystkich zdjęciach trzymam puchę... :lol:
Już dawno nie poznałam tylu nowych forumowiczów na raz. Spotkania w Warszawie stanowczo muszą być częściej... Dzięki wszystkim... :love:

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

Post » Pon sie 25, 2003 8:08

Po urlopie i spotkaniu smutno tak wracac do pracy od razu. Jak zwykle bylo super. Lewka jak zwykle kochana, gościnna i pełna ciepła. Nareszcie niektóre wirtualne postacie juz nie są wirtualne.
No i umarłam ze śmiechu przy kawałach Agni :D :D :D

Mijo

Od: Wto lut 05, 2002 9:48

Post » Pon sie 25, 2003 9:31

Mijo pisze:Po urlopie i spotkaniu smutno tak wracac do pracy od razu.

Mijo rozumiem Cię doskonale, to jest wprost okrutne

:D podpisuję się pod podziekowaniami: Lewce za organizację i zaproszenie, bo miejsce super, i wszystkim za bardzo sympatyczną atmosferę i dobrą zabawę, towarzyszkom podróży za miłe rozpoczęcie i zakończenie imprezy i na pewno jeszcze o czymś zapomniałam...

a garaż był bardzo dobrym miejscem do "zacieśniania" znajomości

zdjątka może obejrzę w domku, wiec nic nie powiem, ale już drżę...
Obrazek Obrazek
Delen & Leo & coolor

coolor

Od: Pon gru 16, 2002 14:33

Post » Pon sie 25, 2003 9:38

Zazdoszcze Wam fajnego spotkania :)
Anja, fryzura widelcowa byla super :lol:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

[poprzednia][następna]