Moderator: Estraven
Padme pisze:Ekstra! Czy Olat, Rysia, Basia i Witch spotkają się ze mną w najbliższym czasie, żeby knajpę "ochrzcić"
Witch pisze:Padme pisze:Ekstra! Czy Olat, Rysia, Basia i Witch spotkają się ze mną w najbliższym czasie, żeby knajpę "ochrzcić"
Ok
Witch pisze:No przeca wiem gdzie jest Stawowa
Padme pisze:Witch pisze:Padme pisze:Ekstra! Czy Olat, Rysia, Basia i Witch spotkają się ze mną w najbliższym czasie, żeby knajpę "ochrzcić"
Ok
Rysia cóś chorawa słyszałam - spróbuję zmontować następny piątek, co Wy na to? Dodam, że drzwi w drzwi jest sklep z kocim żarciem
Padme pisze:Witch pisze:Padme pisze:Ekstra! Czy Olat, Rysia, Basia i Witch spotkają się ze mną w najbliższym czasie, żeby knajpę "ochrzcić"
Ok
Rysia cóś chorawa słyszałam - spróbuję zmontować następny piątek, co Wy na to? Dodam, że drzwi w drzwi jest sklep z kocim żarciem
Maryla pisze:Padme pisze:Witch pisze:Padme pisze:Ekstra! Czy Olat, Rysia, Basia i Witch spotkają się ze mną w najbliższym czasie, żeby knajpę "ochrzcić"
Ok
dla uzależnionych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość