Katy pisze:Anusia pisze:Katy pisze:Uff
A Ty w koncu bedziesz? na 100%? (tez sie z tych 21 stopni ciesze)
No, na 99 %Ale nie dłużej pewnie niż do 20...
Bądź, bądź. A reklamówek whiskasa dla biednych chcesz?
Moderator: Estraven
Katy pisze:Anusia pisze:Katy pisze:Uff
A Ty w koncu bedziesz? na 100%? (tez sie z tych 21 stopni ciesze)
No, na 99 %Ale nie dłużej pewnie niż do 20...
Agi pisze:Macda pisala ze ja odbiore jej koszulke

kasia piet pisze:A czy ktos mi powie, jak dojechac i dojsc do Lolka? z Woli...
(bylam w Bolku jakies 100 lat przed dinozaurami, bylo ciemno i mokro)
Majorka pisze:Kasiu, teraz tez˙ tak be˛dzie. Kilka postów wyz˙ej jest link, a tam mapka.

PumaIM pisze:kasia piet pisze:A czy ktos mi powie, jak dojechac i dojsc do Lolka? z Woli...
Ja tylko wiem, jak be˛de˛ wlok?a MSN z Osiedla Górczewska. Dopchamy sie˛ 401 do Placu Zawiszy, potem pod Sobieskim w 175 i wysiadka 3 przystanki dalej przy Akademii Medycznej, potem na druga˛ strone˛ Z˙wirki i przez Pola Mokotowskie taka˛ g?ówna˛ alejka˛ - Lolek po prawej jest i ma nazwe˛ widoczna˛...

Wojtek pisze:Wykaz osób, których nie ma na liście obecności, a które mają do odebrania koszulki:
Ada
Beata
Chatte
Daga - nie zapłacone
dziuba
Falka
KasikP
LimLim
Macda
Maraszek
migaja - nie zapłacone
Ouioui
rozalia
zuza
Jeżeli któraś z tych osób chce odebrać koszulke na spotkaniu przez osobę zaprzyjaźnioną, to proszę czym prędzej poinformować mnie o tym.
Jeżeli takiej informacji nie dostanę - nie zabieram koszulki na spotkanie.
Koszulek za które nie zapłacono - nie wydaję.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Osoby, które znajdują się na liście obecności, ale nie zapłaciły:
Kicia Kiciorzyńska
Mysza
Zołta
Jeśli chcecie odebrać koszulki na spotkaniu - weźcie ze sobą pieniądze (odliczoną kwotę) lub dowody wpłaty.
Mam nadzieję, że Kicia nie powie mi za to, żebym szedł piechotą?
tż_ska pisze:Ja to jak zwykle kosmosu przybywam ...
Ale JA TEZ CHCE KOSZULKE!!!!!!!!
...hmmm, no bo tak jakos przeoczylem ten temat i nie wiem o co chodzi.... i musze wracac do pracy ale:
JA CHCE KOSZULKE!!!!!!!!
Nnno.
kasia piet pisze:PumaIM pisze:kasia piet pisze:A czy ktos mi powie, jak dojechac i dojsc do Lolka? z Woli...
Ja tylko wiem, jak be˛de˛ wlok?a MSN z Osiedla Górczewska. Dopchamy sie˛ 401 do Placu Zawiszy, potem pod Sobieskim w 175 i wysiadka 3 przystanki dalej przy Akademii Medycznej, potem na druga˛ strone˛ Z˙wirki i przez Pola Mokotowskie taka˛ g?ówna˛ alejka˛ - Lolek po prawej jest i ma nazwe˛ widoczna˛...
oooo PumaIM, dzieki! Ja prawie z tej samej okolicy
to tez wleze w 175
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość