Jana pisze:Ann_pl pisze:Jana pisze:Zdjęcia poszły do Estravena
Bez śpiącej kaczuszki mam nadzieję?
No co Ty, tylko te z pubu, resztę pozmniejszam i gdzieś wrzucę, tylko jeszcze nie wiem gdzie![]()
Moze tutaj, co?
Bez moich ofkors
Moderator: Estraven
Jana pisze:Ann_pl pisze:Jana pisze:Zdjęcia poszły do Estravena
No co Ty, tylko te z pubu, resztę pozmniejszam i gdzieś wrzucę, tylko jeszcze nie wiem gdzie![]()
Keti pisze:Jana pisze:Ann_pl pisze:Jana pisze:Zdjęcia poszły do Estravena
ale mi wyślij wszystkie![]()
i może wstaw jakies na wabia tutaj co?

Ann_pl pisze:Keti pisze:Jana pisze:Ann_pl pisze:Jana pisze:Zdjęcia poszły do Estravena
Tylko nie kaczuszkę!!!!

Ann_pl pisze:Keti pisze:Jana pisze:Ann_pl pisze:Jana pisze:Zdjęcia poszły do Estravena
Tylko nie kaczuszkę!!!!
Keti pisze:ja powtarzam że na maila chce wszystko![]()
![]()

mi tu, mi tuAnusia pisze:Keti pisze:ja powtarzam że na maila chce wszystko![]()
![]()
i ja!
i ja!
Batka pisze:mi tu, mi tuAnusia pisze:Keti pisze:ja powtarzam że na maila chce wszystko![]()
![]()
i ja!
i ja!

Keti pisze:a ja mam zdjęcie sweterka Anusi

Kocurro pisze:Strzałki na środku jezdni pojawiają sie przed wystąpieniem podwójnej ciągłej linii i zachęcają kierowców do kończenia manewru wyprzedzania.

Kocurro pisze:Strzałki na środku jezdni pojawiają sie przed wystąpieniem podwójnej ciągłej linii i zachęcają kierowców do kończenia manewru wyprzedzania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość