Rudzielec pisze:Ja jak już pisałam przyniosę melona z szynką parmeńską (takie włoskie jedzonko na zimno - dla mnie pycha) i coś do picia.
No nie
Co do szampana francuskiego - to jest fuj, bo strasznie wytrawny
Moderator: Estraven
Rudzielec pisze:Ja jak już pisałam przyniosę melona z szynką parmeńską (takie włoskie jedzonko na zimno - dla mnie pycha) i coś do picia.

Tiris pisze:jednorazowe kubki???? błeeeeee...
Ale ja nie będę stała i zmywała...
kubki jednorazowe???? jak ty na to wpadłas...
Matahari pisze:Tiris pisze:jednorazowe kubki???? błeeeeee...
Ale ja nie będę stała i zmywała...
kubki jednorazowe???? jak ty na to wpadłas...
normalnie... używam głowy zgodnie z przeznaczeniem...
a masz jakiś inny pomysł - oczywiście oprócz Twojego STAŁEGO dyżuru...
Tiris pisze:
Doskonała Pani Domu czyli Anthea Thurner byłaby zdegustowana...ja też jestem...no jakos sie przecież podzielimy tym myciem...

ew12 pisze:Ale długo tu nie zaglądałam ALE SIĘ POROBIŁO. Zgłaszam shusi z dostawą do Matahari. Panie bezmięsne a rybki jadacie czy część zrobić z warzywkami.Na początku wątku dostałam opier........ za to że pytałam się o napoje alkoholowe a tu co czytam ????? FULL wypas. Same smakołyki. Myślałam jeszcze o sałatce z makaronem i warzywkami ale chyba już coś takiego jest. No i soboty doczekać się już nie mogę
Do szybkiego zobaczenia
Matahari pisze:słuchajcie... ma to być spotkanie, które u wszystkich zapisze się jako miłe i do powtarzania... talerzyki jednorazowe, które po użyciu będą lądować w worze są chyba niezłym pomysłem... kubki jednorazowe do napojów tylko bezalkoholowych też moim zdaniem mogą być... kawę i drinki będzie się serwować w kubkach ceramicznych - również kocich, szklaneczkach i kieliszkach szklanych... jak ktoś będzie miał życzenie - nawet na porcelanę mogę podać, ale MYJE SOBIE SAM... lojalnie uprzedzam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość