Spotkanie w Gdańsku 26 lipca

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 08, 2003 11:46

Keskese pisze:Dobra jest :D
DS nr 9 Gdańsk, Wyspianskiego 5 (Gdańsk Wrzeszcz???) :D :D :D
Muszę jeszcze tylko sprawdzić, czy na tej stracji pociąg staje ;) a jak nie, to sobie do SKM pójdziemy ;)

Tylko jeszcze poproszę o instrukcje, jak stamtąd dojechać na spotkanie :lol:

Musisz wysiasc na stacju gd. wrzeszcz i potem podjechac 1 przystanek skm'ka na gdansk-politechnika ... koge (ds9) bedzie widac z kolejki... jeden z wyzszych budynkow w okolicy... mozna tez dojsc spokojnie do niego z samego wrzeszcza.. to jakies 10 minut :) , jesli nie macie cxiezkich bagazy to to wlasnie proponuje :) Miejsce generalnie ok, juz sie powtorze to co napisalam na gg- pod nosem tramwaje na samo brzezno jak i do gdanska glownego, a na niepogode blisko do multikina :)
Co do instrukcji jak dojechac to rzeczywiscie trzeba zobaczyc czy skncza remont... Ale spokojnie- jest tez alternatywa- w strone brzezna z wrzeszcza jezdza autobusy :)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Śro lip 16, 2003 8:14

Zastanawiam sie nad jedna rzecza. Ile osob z Was ma karty klubu Nokia ?
Juz mowie o co mi chodzi. Po prostu Nokia wprowadzila promocje na rejs po Baltyku bardzo przyzwoitym promem. Z karta kosztuje to 35 zl +8 zl oplata portowa. Zreszta sami zobaczcie:

Promocja Nokii

Moze udaloby sie spotkanie zrobic w tak niecodzienny sposob ?
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Śro lip 16, 2003 8:37

Ja mam... miałam.... muszę sprawdzić.... czy się nie przeterminowała....
Ale TŻ nie ma :( więc d....

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Śro lip 16, 2003 12:11

U mnie nikt nie ma owej karty... ale np bez laski za 10 zl mozna poplynac rowniez promem z wolnoclowka na caly dzien, tyle ze z innej firmy... i nie trzeba zadnych kart :) .. Poza tym jeszcze warunek to paszport, a znam wiele osob ktore zaniedbuja przedluzanie tego dokumentu.

Tyle ze wtedy to ja raczej odpadam, bo sie dosc naprawcowalam na tych statkach to raz, a dwa ju widze z jaka wielka radoscia w oczach moj tz idze ze mna, po paru miesiacach spedzonych na morzu....

Btw.: pomysl ogolnie niezly, ale watpie zeby wypalil :( ... zbyt wiele czynnikow.

ktosia

Post » Śro lip 16, 2003 12:15

Ktosia :)
a namiary dasz ? :)

kinus

Post » Śro lip 16, 2003 12:16

no ja promem tez niekoniecznie... z reszta szczerze mowiac caly dzien trudnoby mi bylo "wyrwac"

Ktosiu- nie na temat- nie wybralabys sie do Oliwy-pstryknac zdjecia "moim" podworkowcom? Aparat ktorym nam sluzyl chwilowo nie zyje...poznalabys moja mala Pepsi?
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro lip 16, 2003 12:22

ktosia pisze:
Btw.: pomysl ogolnie niezly, ale watpie zeby wypalil :( ... zbyt wiele czynnikow.

Jednym z nich to tzw. "rzygowne" szlaki,tzn. martwa fala i pływanie zbyt blisko brzegu.I na dodatek wolno.Chyba byśmy sobie nie porozmawiali...

Candy

Od: Wto lut 04, 2003 22:27

Post » Śro lip 16, 2003 12:24

kinus pisze:Ktosia :)
a namiary dasz ? :)

Na co? na ten prom za 10 zl? juz sie robi:
http://www.zegluga.gda.pl/ :)

eve96 pisze:Ktosiu- nie na temat- nie wybralabys sie do Oliwy-pstryknac zdjecia "moim" podworkowcom? Aparat ktorym nam sluzyl chwilowo nie zyje...poznalabys moja mala Pepsi?

Alez nie ma sprawy :)
Co do terminow to jutro mam wzglednie wolne, znaczy kolo 14 bede prawdopodobnie w gdansku glownym wiec labo przed albo po tej godzinie, w piatek wieczorem jade nad jezioro, ale do poludnia moge podjechac, no a potem to od poniedzialku kiedy tobie pasuje :)

Candy pisze:Jednym z nich to tzw. "rzygowne" szlaki...

No o tym nie pisalam, bo to w zasadzie oczywiste :).. choc nie wiem jaki jest wplywa fal na forumowiczow, ale nigdy nie ma tak ze nikt sie nie znajdzie kto... emm, niezbyt to znosi.
Umm, co do tego ze za blisko ladu.... to nie, ja plynalam wiele razy i jest ok, a martwa fala moze sie zdarzyc wszedzie :)
Dlatego wlasnie pisalam ze zbyt wiele tych "ale" ... choc mozna kiedys sprobowac :)
Ostatnio edytowano Śro lip 16, 2003 12:27 przez ktosia, łącznie edytowano 1 raz

ktosia

Post » Śro lip 16, 2003 12:25

Hm :) Pomysl odwoluje, sama moze sie przeplyne, bo lubie dyskoteki tamtejsze i muzyke na zywo :) i ze tak powiem, z zoladkiem nie mam problemu :)
No ale moze dlatego, zem w roznych bojach zaprawiona :)

kinus

Post » Śro lip 16, 2003 12:26

Dziekuje serdecznie :)

kinus

Post » Śro lip 16, 2003 12:28

ktosia pisze:U mnie nikt nie ma owej karty... ale np bez laski za 10 zl mozna poplynac rowniez promem z wolnoclowka na caly dzien, tyle ze z innej firmy... i nie trzeba zadnych kart :)

Taaa...do Baltijska ;) wybieram sie, a owszem ;)
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Śro lip 16, 2003 12:50

Ivcia
zakupy?:)))

Ktosiu - ja pracuje od 12 do 16 w Sopocie, wiec jutro albo przed ablo po, lepij chyba przed, bo maluchy z rana zazwyczaj sa

i tu podstepnie sie zapytam- nie cyknelabys mi portretow moich potworow? Chcialabym sobie zmienic profil...(naciagaczka)
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro lip 16, 2003 12:59

Ktosiu - ja pracuje od 12 do 16 w Sopocie, wiec jutro albo przed ablo po, lepij chyba przed, bo maluchy z rana zazwyczaj sa

No to lepiej przed, moze juz na PM sie dokladnie umowimy... bo jak na 12 w sopocie to .. mysle ze tak na 10 u ciebie bedzie ok. Btw, a gdzie w Sopocie? bo moze tam gdzie wybieram sie od jakiegos czasu :twisted: porobic zdjecia i ponowic moja propozycje storny www :)

i tu podstepnie sie zapytam- nie cyknelabys mi portretow moich potworow? Chcialabym sobie zmienic profil

No, szczerze to ja to wliczylam w te wisyte i bylo wrecz oczywistym wpadniecie od ciebie i porobienie zdjec potworkom :)
Ostatnio edytowano Śro lip 16, 2003 13:02 przez ktosia, łącznie edytowano 1 raz

ktosia

Post » Śro lip 16, 2003 13:01

eve69 pisze:Ivcia
zakupy?:)))

Hehe, no przeciez nie dla samej przyjemnosci zeglowania - nawet sie przeciez na lad nie schodzi ;)
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Śro lip 16, 2003 18:25

kinus pisze:Hm :) Pomysl odwoluje, sama moze sie przeplyne, bo lubie dyskoteki tamtejsze i muzyke na zywo :) i ze tak powiem, z zoladkiem nie mam problemu :)
No ale moze dlatego, zem w roznych bojach zaprawiona :)

Jeśli szukasz równie zaprawionej w bojach (w tym morskich) towarzyszki, to zgłaszam się... :D
Pomiędzy obydwoma wymienionymi rejsami są różnice, nie tylko w kierunku żeglugi :wink: Rejs "Nokiowo-promocyjny" trwa dobę (zeszłego lata uczestniczyła w nim nasza forumowa koleżanka, więc mam info z pierwszej ręki) - zaczyna się w sobotę raniutko, w nocy jest balanga i powrót w niedzielę rano.
Handlowy czyli jak mówi reklama "bezcelny" prom prawie-do-Bałtijska trwa od rana do wieczora. Atrakcje - poza barem - ograniczają się tylko do sklepu wolnocłowego.
Czyli: handel -> Bałtijsk, imprezka -> Nokia... :D

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

[poprzednia][następna]