puss pisze:Duża von Focha pisze:Ja będę jechać z Bajkowego, mogę kogoś wziąć po drodze
to masz po drodze do mnieale musiałabyś jechać na 18.00, bo muszę być jako pierwsza.
Jak będę około 17:40 wystarczy? Mieszkasz w okolicach Polnej, prawda?
Moderator: Estraven
puss pisze:Duża von Focha pisze:Ja będę jechać z Bajkowego, mogę kogoś wziąć po drodze
to masz po drodze do mnieale musiałabyś jechać na 18.00, bo muszę być jako pierwsza.

kotka doroty pisze:No tak już siem poumawiały,razem będa jechac ,a odliczac nie ma komu3 dzionki zostały!!!
![]()
A mnie z Naramowickiej kto zabierze buuuuuuuuu!!!!!!

Kicorek pisze:To pisz "naprzeciwko"![]()
A mnie kto obudzi w środku nocy w sobotę, żebym na pociąg zdążyła?

Ania z Poznania pisze:Hejhejhej!
Dopiero tu zajrzałam. Ale silna ekipa się szykuje - i to nie tylko poznaniaków jak widzę!![]()
Mam nadzieję że Czerwone Sombrero nie pęknie w szwach jeśli jeszcze i ja spróbuję się wcisnąć?

kotka doroty pisze:Jak fajnie a w którym miejscu mniej więcej?Bo ja wiza wi (nie wiem jak się to pisze)CHATY POLSKIEJ !
kotka doroty pisze:Kicorek pisze:To pisz "naprzeciwko"![]()
A mnie kto obudzi w środku nocy w sobotę, żebym na pociąg zdążyła?
Na przeciwko to czarne piwko![]()
Se zegarek nastaw!albo dwa!O której musisz wstac
feroce pisze:kotka doroty pisze:Jak fajnie a w którym miejscu mniej więcej?Bo ja wiza wi (nie wiem jak się to pisze)CHATY POLSKIEJ !
Również vis a vis Chaty Polskiej;) Zatem prawdopodobnie mowa o tym samym kompleksie bloków?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości