i po PYRKOCIE - pierwsze koty za płoty ;) Poznań

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 01, 2007 8:12

Witajcie Drodzy Poznaniacy!

Chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować za tak ciepłe przyjęcie opolanki z TŻetem w Waszym mieście. Strasznie się cieszę, że mogłam Was wszystkich poznać. Szczególnie gorąco dziękuję Karotce i jej małżowi za tymczas :lol: Takich tymczasów nam trzeba! :wink: Puss za zorganizowanie tego spotkania, i dla mnie, niesamowitą przyjemność znajomości z Taką Osobą. Cieszę się, że mogłam poznać koty Karotki oraz odwiedzić przed wyjazdem do domu "mojego" Uszatka :) (bardzo za nim tęskniłam). Cieszę się, że mogłam poznać Domisię puss i resztę menażerii, w prawdzie większej części nie widziałam naocznie, ale ich obecność była wyczuwalna :wink:
Czułam się u Was bardzo dobrze i wiem, dzięki zaproszeniom od Karotki i puss, że zawitam do Poznania jeszcze nie raz.
Dziękuję aji, Pleiades, maud /przepraszam jeszcze raz za wybuch płaczu Twego Towarzysza :)/, Tice, Ani z Poznania i wszystkim Wam za świetny weekend!

Puss - dziękuję za akcje na rzecz opolskiego schronu :) Dziękuję Wszystkim za wpłaty.

Ściskam gorąco!

Patrycja
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon paź 01, 2007 8:18

Boo77 pisze:Dziękuję aji, Pleiades, maud /przepraszam jeszcze raz za wybuch płaczu Twego Towarzysza :)/, Tice, Ani z Poznania i wszystkim Wam za świetny weekend!

To było cudne :ryk:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Pon paź 01, 2007 8:32

Boo, to my Ci dziękujęmy, że przyjechaliście.
dziękuję za śliczną podusię :oops:
i w ogóle za to, że jesteś.

i dziękuję Agnieszce za obiadek :D
i za poczęstunek po powrocie do domu :wink:
mam nadzieję, że nie byliśmy męczący (do 4 nad ranem ;) )

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon paź 01, 2007 8:45

puss pisze:mam nadzieję, że nie byliśmy męczący (do 4 nad ranem ;) )

Ja tam spałam jak zabita :lol:
Obrazek

Boo

Post » Pon paź 01, 2007 8:58

cassidy pisze:
Boo77 pisze:Dziękuję aji, Pleiades, maud /przepraszam jeszcze raz za wybuch płaczu Twego Towarzysza :)/, Tice, Ani z Poznania i wszystkim Wam za świetny weekend!

Oj, no nie chciałam, serio :oops:
Obrazek

Boo

Post » Pon paź 01, 2007 9:14

Boo77 pisze:
cassidy pisze:

Oj wiemy, wiemy :)
Ale cudne to i tak było :smiech3:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Pon paź 01, 2007 9:25

Dziękuje wszystkim za bardzo miłe spotkanie!!! :D
Cieszę się, że mogłam tyle fajnych osób poznać. :D

Czekam na następne spotkanie. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon paź 01, 2007 9:50

Bardzo dziękuję wszystkim za bardzo miły wieczór uważam że kontakty w realu są dużo lepsze niż wirtualne :D
Ja swój rachunek uregulowałam :D
Pozdrawiam wszystkich
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon paź 01, 2007 10:30

puss pisze:Boo, to my Ci dziękujęmy, że przyjechaliście.
dziękuję za śliczną podusię :oops:
i w ogóle za to, że jesteś.

i dziękuję Agnieszce za obiadek :D
i za poczęstunek po powrocie do domu :wink:
mam nadzieję, że nie byliśmy męczący (do 4 nad ranem ;) )

Pozdrawiam wszystkich uczestników Pyrkota, miło było Was poznać :D

Dziękuje Patrycji i Grzesiowi za przybycie
Bardzo miło było mi Was gościć! Żałuje, że Buffy nie dotarła :(

Kasiu za ten obiad, nie ma co dziękować. To była wielka skucha... Przepraszam, nie byłam świadoma...
Bardzo nam miło, że przyjęliście zaproszenie. Za wszelkie niedociągnięcia przepraszamy i co do menu obiecuje się poprawić :wink:

Co do poczęstunku, to byliście prawdziwym wybawieniem, bo bardzo sie zawiodłam na apetycie Moich Gości i zostałam z pełna lodówką.
My całą niedziele odsypialiśmy nocne siedzenie, ale goście wyjechali rano i cały dzień byli w trasie...
Patrycja twierdzi, że spała i nie słyszała naszych rozmów, ale to chyba z uprzejmości tak mówi...
Za to przez pozostała część nocy cieszyła się towarzystwem kotów, które uprawiały dzikie wyścigi po mieszkaniu i bawiły sie kapslami....Pewnie Opolanie będą długo odsypiać pobyt w Poznaniu...

Raz jeszcze pozdrawim wszystkich i czekam na fotki
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon paź 01, 2007 18:47

Ja też wszystkim dziękuję i już się piszę na następne spotkanie i oczywiście czekam na zdjęcia :D .

Moś a sprawdziłaś nazwę tej maści :oops:
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Pon paź 01, 2007 19:14

Monika D. pisze:Ja też wszystkim dziękuję i już się piszę na następne spotkanie i oczywiście czekam na zdjęcia :D .

Moś a sprawdziłaś nazwę tej maści :oops:

tak, juz pisze pw. :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 02, 2007 9:49

cassidy pisze:
cassidy pisze:
FluszakPluszak pisze:Ha! U mnie się chyba nie zgadza. Czytałam rachunek , jak wróciłam do domu. Niestety teraz nie mogę go znaleźć. Wydaje mi się,że zapłaciłam za ser z grilla,ale nie policzyli mi 1 drinka w tej samej cenie. W każdym razie robię przelew za ten ser.
Kelnerka mogła po nickach zapisywać, co kto zamawiał. :?
Dziękuję za spotkanie, było bardzo sympatycznie. :D
Pozdrawiam wszystkich!

Taa.. ja znalazłam brak cappuccino.. :roll: za które już też zapłaciłam :)

Albo.. mogła porobić etykietki.. i każdy bo sobie przyklejał przy otrzymywaniu zamówienia, a później by sobie potem przeczytala, co kto brał :D
I tak poetykietowani byliśmy.. więc parę naklejek w tą, czy w tamtą.. :)

Bo w ogóle przy takich spotkaniach powinno być od razu płacenie z góry.. Jak ktos zamawia wiele rzeczy i potem nie sprawdzi na rachunku, albo ma dziury w pamięci ;), to łatwo się faktycznie pogubić.
Dlatego też mi się chciało z tyłkiem za każdym piwem chodzić bezpośrednio do baru i tam płacić.

cassidy pisze:
Boo77 pisze:
cassidy pisze:

Oj wiemy, wiemy :)
Ale cudne to i tak było :smiech3:

Ale TŻ Maud był przesłodki, prawda ? Najlepszy z obecnych na spotkaniu TŻtów :) Ba, i jaki dzielny ! :)
Proszę serdecznie synka ucałować :)

Zdjęcia postaram się wstawić jutro, tylko nie będę się silić na próbę odgadnięcia kto na nich jest :oops:, więc wszystkich, którzy się rozpoznają na nich poproszę o podpisy :) I wtedy zdjęcia powędrują do Estravena i do miau-owskiej galerii "Spotkania"

Co do rezerwacji miejsc w WZ - no comments - na pewno pracownica wykazała się wielką elokwencją :roll:
Wiem, jak to jest z rezerwacjami, kiedyś też rezerwowałam, w Murnej (Aniu - halabardy :) :) ), ale nim mnie się wtedy udało znaleźć miejsce, to upłynęło sporo wody w Warcie ;)

Jak będzie jakieś spotkanie w listopadzie (może z okazji wystawy kotów w Poznaniu ?), to pewnie się zjawię (bądź zjawimy).

Pozdrawiam

Plei.
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Wto paź 02, 2007 13:40

Zazdroszczę :cry:
Ja hulałam na weselisku.
Piszę się na następne spotkanie w Poznaniu.

Co dziwnego patrzenia na osoby mówiące miauuuu w celu identyfikacji to przypomniało mi się, jak w pewnym lokalu było spotkanie Forum Matek Wyrodnych. Ja nie znałam nikogo osobiście, tylko z nicka, podeszłam do kilku siedzących przy stoliku kobiet i pytam "panie to Matki Wyrodne?"

To nie były kobiety z forum. A tego wzroku nie zapomnę.....
Pływanie pod prąd wyrabia mięśnie.
Obrazek Obrazek Obrazek

lucjaa

Od: Czw mar 22, 2007 12:20

Post » Wto paź 02, 2007 17:59

lucjaa pisze:Co dziwnego patrzenia na osoby mówiące miauuuu w celu identyfikacji to przypomniało mi się, jak w pewnym lokalu było spotkanie Forum Matek Wyrodnych. Ja nie znałam nikogo osobiście, tylko z nicka, podeszłam do kilku siedzących przy stoliku kobiet i pytam "panie to Matki Wyrodne?"

To nie były kobiety z forum. A tego wzroku nie zapomnę.....

:ryk: :ryk: :ryk:
Dobrze,że nie były agresywne :wink: :lol:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro paź 03, 2007 20:10

A gdzie zdjecia? mialy byc dziś dziś :roll: czekam 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]