cassidy pisze:cassidy pisze:FluszakPluszak pisze:Ha! U mnie się chyba nie zgadza. Czytałam rachunek , jak wróciłam do domu. Niestety teraz nie mogę go znaleźć. Wydaje mi się,że zapłaciłam za ser z grilla,ale nie policzyli mi 1 drinka w tej samej cenie. W każdym razie robię przelew za ten ser.
Kelnerka mogła po nickach zapisywać, co kto zamawiał.
Dziękuję za spotkanie, było bardzo sympatycznie.
Pozdrawiam wszystkich!
Taa.. ja znalazłam brak cappuccino..

za które już też zapłaciłam

Albo.. mogła porobić etykietki.. i każdy bo sobie przyklejał przy otrzymywaniu zamówienia, a później by sobie potem przeczytala, co kto brał
I tak poetykietowani byliśmy.. więc parę naklejek w tą, czy w tamtą..

Bo w ogóle przy takich spotkaniach powinno być od razu płacenie z góry.. Jak ktos zamawia wiele rzeczy i potem nie sprawdzi na rachunku, albo ma dziury w pamięci

, to łatwo się faktycznie pogubić.
Dlatego też mi się chciało z tyłkiem za każdym piwem chodzić bezpośrednio do baru i tam płacić.
cassidy pisze:Boo77 pisze:cassidy pisze:Boo77 pisze:Dziękuję aji, Pleiades, maud /
przepraszam jeszcze raz za wybuch płaczu Twego Towarzysza 
/, Tice, Ani z Poznania i wszystkim Wam za świetny weekend!
To było cudne

Oj, no nie chciałam, serio

Oj wiemy, wiemy

Ale cudne to i tak było

Ale TŻ Maud był przesłodki, prawda ? Najlepszy z obecnych na spotkaniu TŻtów

Ba, i jaki dzielny !
Proszę serdecznie synka ucałować
Zdjęcia postaram się wstawić jutro, tylko nie będę się silić na próbę odgadnięcia kto na nich jest

, więc wszystkich, którzy się rozpoznają na nich poproszę o podpisy

I wtedy zdjęcia powędrują do Estravena i do miau-owskiej galerii "Spotkania"
Co do rezerwacji miejsc w WZ - no comments - na pewno pracownica wykazała się wielką elokwencją
Wiem, jak to jest z rezerwacjami, kiedyś też rezerwowałam, w Murnej (Aniu - halabardy

), ale nim mnie się wtedy udało znaleźć miejsce, to upłynęło sporo wody w Warcie
Jak będzie jakieś spotkanie w listopadzie (może z okazji wystawy kotów w Poznaniu ?), to pewnie się zjawię (bądź zjawimy).
Pozdrawiam
Plei.