Moderator: Estraven
Kasia_1991 pisze:Zrobcie spotkanie pod koniec listopada bo chcialabym wpasc![]()
A tak chcialam przyjsc
cassidy pisze:Kasia_1991 pisze:Zrobcie spotkanie pod koniec listopada bo chcialabym wpasc![]()
A tak chcialam przyjsc
Pewnie w czasie wystawy ? (chodzi mi o to, że w te dni.. nie o tej samej godzinie)

FluszakPluszak pisze:Ha! U mnie się chyba nie zgadza. Czytałam rachunek , jak wróciłam do domu. Niestety teraz nie mogę go znaleźć. Wydaje mi się,że zapłaciłam za ser z grilla,ale nie policzyli mi 1 drinka w tej samej cenie. W każdym razie robię przelew za ten ser.
Kelnerka mogła po nickach zapisywać, co kto zamawiał.![]()
Dziękuję za spotkanie, było bardzo sympatycznie.![]()
Pozdrawiam wszystkich!
cassidy pisze:FluszakPluszak pisze:Ha! U mnie się chyba nie zgadza. Czytałam rachunek , jak wróciłam do domu. Niestety teraz nie mogę go znaleźć. Wydaje mi się,że zapłaciłam za ser z grilla,ale nie policzyli mi 1 drinka w tej samej cenie. W każdym razie robię przelew za ten ser.
Kelnerka mogła po nickach zapisywać, co kto zamawiał.![]()
Dziękuję za spotkanie, było bardzo sympatycznie.![]()
Pozdrawiam wszystkich!
Taa.. ja znalazłam brak cappuccino..za które już też zapłaciłam
Olinka pisze:Mi również było bardzo miło spotkać starych i nowych znajomych, żałuję tylko, że anna57 nie dotarła.
puss, przepraszam za niedostarczenie notesika z Bazarku, to efekt roztrzepania.
Jeśli chodzi o nieuregulowany rachunek, nie zamawiałam żadnej z wymienionych na poprzedniej stronie rzeczy.
Rekompensata mogą byc tylko przeprosiny za zaistniałą sytuację
spowodowaną
tym iz ta pani już tu nie pracuje i przed odejściem w zamieszaniu może
zapomniała wpisać, inaczej nie potrafię wytlumaczyć. Jeszcze raz bardzo
przepraszamy. Z pozdrowieniami.
Michał Grajewski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość