Moderator: Estraven
Gata pisze:Keti... spokojnie, jeszcze jest czas... A pociąg pospieszny, więc strasznie drogi nie powinien być... Myśl pozytywnie - nie może Cię zabraknąć na zjeździe!
Keskese pisze:Keskese pisze:Keskese pisze:Keskese pisze:
Estraven – impreza/nocleg
Kama – impreza/nocleg x 2, może x 3
Eve69 + TŻ – impreza/nocleg
Gata – impreza/nocleg
Agata +/- TŻ – impreza/nocleg
Keti – impreza/nocleg
AnkaR +/- TŻ – impreza/nocleg
Beata – impreza/nocleg
Elzbieta – impreza/nocleg
Monika + syn – impreza/nocleg
WiMaRa + koleżanka – impreza/nocleg
Pini + TŻ + Torunianie – impreza
Izoniusz + 4 osoby – impreza + może nocleg
Krzysio65 + Janka – impreza/nocleg
Katy + TŻ?? – impreza/nocleg???
Jenny170 – impreza/nocleg
Lidiya – impreza
Jay – impreza
Iwona - impreza/nocleg
lrafal - impreza/nocleg
Lakshmi - impreza/nocleg
Candy - impreza/nocleg
Zmieniłam
Jest coraz mniej chetnych![]()
Set![]()
Kiara pisze:Beatko - pieniazki albo przekaze ci osobiscie, przejazdem, albo przez Izoniusza, ktora bedzie na pewno...
Keskese pisze:Keskese pisze:
(...)
Izoniusz + 4 osoby – impreza + może nocleg
(...)
Zmieniłam
jenny170 pisze:(...)trzy osoby będą musiały się zmieścić z tyłu w mojej podróbie samochodu - to matiz...
Keti pisze:dajcie mi jeszcze kilka dni... boję sie ze nie wyrobię finasowo, bo tam na miejscu to okej, ale bilet... jeszcze spróbuję cos wykombinować, ale nie moge dzis jeszcze nic powiedzieć
Candy pisze:Będę wiała chusteczką albo zrobię chorągiewkę z logo Rokcafe
Keskese pisze:Wpłynęły pieniądze od lrafala, ale az 30 zł....
. Strasznie mi przykro
.
Anja pisze:Niestety do ostatniej chwili, ludzilam sie ze sie uda. Praktycznie seje powinnam zamknac 15 czerwca, ale w drodze wyjatku na naszym roku trwa do 5 lipcai mam w terminie ok. zjazdu 3 egzaminy. To okropne, ale niestety nie widze mojej nauki gdybym wyjechala...
. Strasznie mi przykro
.

Izoniusz pisze:Kiara pisze:Beatko - pieniazki albo przekaze ci osobiscie, przejazdem, albo przez Izoniusza, ktora bedzie na pewno...
Kiara - skąd masz peność, że będę![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość