Moderator: Estraven
bettysolo pisze:OK prosto z Goczałek przyjadę do Ciebie do domu

Almacita pisze:Witam. Dostałam zaproszenie od myszy 7 (mysza 7.. nie wiem jak odmienić żeby było dobrze) na wasze spotkanie.. tzn chyba na waszesądząc po nikach dobrze trafiłam
w takim razie czy to nadal aktualne? Można się przyłączyć?

Sporty pisze:Jesli ktos mialby problem z dojazdem to ja jestem juz umowiona z iveti w Katowicach na ulicy Stawowej (kazdy wam ja wskaze, zaraz przy dworcu) jest fontanna w ksztalcie zaby. Tam o 7:45 jestesmy umowione. Znak rozpoznawczy: magazyn KOT w rekuPozniej mi juz autobusy nie pasuja
Takze z Katowic moge poprowadzic
Almacita pisze:Sporty pisze:Jesli ktos mialby problem z dojazdem to ja jestem juz umowiona z iveti w Katowicach na ulicy Stawowej (kazdy wam ja wskaze, zaraz przy dworcu) jest fontanna w ksztalcie zaby. Tam o 7:45 jestesmy umowione. Znak rozpoznawczy: magazyn KOT w rekuPozniej mi juz autobusy nie pasuja
Takze z Katowic moge poprowadzic
To ja bardzo chętnie skorzystam i zjawię się z KOTEM w rękukoło Żaby. Czy godz. 7:45 nadal aktualna? Jeśli coś by się zmieniło to bardzo bardzo proszę o znak-sygnał
Może na coś się przydam Kociakom....
(w razie czego moje gg 4629784)

Sporty pisze:Ja tak wstepnie zapraszam w drugiej polowie lutego do Brynowa. Co prawda moze nie bedzie na czym siedziec () , ale najwazniejsze ,ze bedzie milo
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość