Proszę odnotować, że przywlokę ze sobą MSN, choćby brutalną siłą. Co prawda kociarzem nie jest, zaledwie sympatykiem, ale z racji planów wydawniczych uważam, że powinien przyjść. Kalendarz też u niego wisi...
Moderator: Estraven
PumaIM pisze:Proszę odnotować, że przywlokę ze sobą MSN, choćby brutalną siłą. Co prawda kociarzem nie jest, zaledwie sympatykiem, ale z racji planów wydawniczych uważam, że powinien przyjść. Kalendarz też u niego wisi...
Magdalena pisze:Czy skrót MSN to inna wersja skrótu TŻ?
PumaIM pisze:Proszę odnotować, że przywlokę ze sobą MSN, choćby brutalną siłą.
MariaD pisze:Na spotkanie forumowe w Warszawie w dniu 22 maja został zarezerwowany ogródek od frontu w Pubie Lolek na Polach Mokotowskich od godz. 16:00.
![]()
Hasło: Rokcafe![]()
http://www.lolekpub.pl
MariaD pisze:Podaj namiar na PW a transport masz jak w banku. Ale mam tylko osobowy samochód, co prawda bagażnik ma duży.
MariaD pisze:Podaj namiar na PW a transport masz jak w banku. Ale mam tylko osobowy samochód, co prawda bagażnik ma duży.
Kicia Kiciorzyńska pisze:ja mogę Cię zabrać , bedę jechać z Piastowa , ale mam tylko seicento , więc nie wiem czy to wystarczy
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość