Moderator: Estraven
AnnaP.P. pisze:Tak sobie pomyslalam...Ja tez wstepnie szukam noclegu. Jakbyscie mieli cos godnego polecenia?
Anja pisze:Mam pytanie...bo moze uda mi sie cos samej zalatwic. Czy mam szukac noclegu nad morzem czy w centrum? Z tego co rozumiem to bedziemy szalec raczej na Starowce?
natia pisze:A jesli te sumy to za drogo to jest jeszcze schronisko na Kartuskiej, gdzie nocleg to chyba cos w granicach 25 zl
Anja pisze:AnnaP.P. pisze:Tak sobie pomyslalam...Ja tez wstepnie szukam noclegu. Jakbyscie mieli cos godnego polecenia?
O Aniu gdybys jechala to bym sie pewnie bardzie zdecydowala, bo razem razniej
AnnaP.P. pisze:Anja pisze:AnnaP.P. pisze:Tak sobie pomyslalam...Ja tez wstepnie szukam noclegu. Jakbyscie mieli cos godnego polecenia?
Anjuś, tak jak rozmawiałysmy - do przemyslenia, ja musze jeszcze cos skonsultowac
Beata pisze:AnnaP.P. pisze:Anja pisze:AnnaP.P. pisze:Tak sobie pomyslalam...Ja tez wstepnie szukam noclegu. Jakbyscie mieli cos godnego polecenia?
Anjuś, tak jak rozmawiałysmy - do przemyslenia, ja musze jeszcze cos skonsultowac
ja tez mysle, wiec moze jakas trojeczka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość