wątpię
Moderator: Estraven
bettysolo pisze:a ciekawe czy koty chciałyby przez jeden dzień być człowiekiem![]()
wątpię

iwona_35 pisze:W sobote jedziemy do schroniska.Wiem ze jade ja, sporty,Mysza_7,Ko_da1 i
Pani ,której nie znam.....czy kogoś ominełam
Sporty pisze:iwona_35 pisze:W sobote jedziemy do schroniska.Wiem ze jade ja, sporty,Mysza_7,Ko_da1 i
Pani ,której nie znam.....czy kogoś ominełam
No wlasnie nie wiem co z ta Pania. Jest z Rudy Slaskiej i ma watpliwosci co do transportu ... najwyzej jak powie ,ze nie moze przyjechac to zdecyduje sie na konkretna kotke i dowieziemy jej do domu

bettysolo pisze:a jaka kotke ONA chce?
dedi pisze:hej hej moge się tu wkręcić???????bo ja blisko od Was
Wątek moich footer w Kotach
Ps - wlasnie jestem na etapie akcji "Pomoc Zwierzetom" u mnie w szkole, zebralismy juz 72,90 zeta w 3 dni przed świetami, a teraz caly mieisąc zbieramy dalej, przewidujemy wiele atrakcji: kiermasz z ciastem z ktorego dochod idzie do kociej skarbonki (pieskom tez nie bedziemy żalowac) , bajkę dla najmlodszych na podstawie "Pamiętnika Babuni" oraz konkursy - wiedzy o zwierzętach i plastyczny "Światowy dzień kota"
Moze ktos ma jeszcze jakies propozycje to chetnie poslucham...
Wyprawę z "łupami" przewidujemy na koniec stycznia, chyba do Milowic, bo tam bida az piszczy

dedi pisze::P To dam Ci potem numer gg

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość