Poznań, 27 listopada

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 28, 2004 2:16

Wspólnie z Janką cieszymy się że moglismy poznać nowe osoby. Bardzo cieszy nas że grupa poznańczyków szybko się powiększa.
Po zakończeniu częsci oficjalnej w pubie "Pod Pretekstem", udalismy się do Dalii, celem dokończenia spotkania już jako Grupa Piątkowska z udziałem posiłków z Wildy i Suchego Lasu.
Szkoda że zapowiadane osoby nie dotarły, ale wg relacji wojtkan, wystawa bardzo się przedłuzyła.
Gratulujemy elisee sukcesu i mamy nasdzieje że to początek nie tylko jej hodowli ale i innych uczestników forum.
Serdecznie dziękujemy za bardzo miłą atmosferę. :D
Pozdrawiam, Krzysio

Krzysio

Od: Pt lut 21, 2003 0:59

Post » Nie lis 28, 2004 10:33

Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo. Te nasze kocie spotkania mają jakąś magiczną siłę przyciągania. I pozwalają zapomnieć o codziennych problemach.
Ale "co dobre to się skończyło", właśnie wracam do "prozy życia", czyli do pracy wziętej do domu - oczywiście za "Bóg zapłać", jak zwykle.
Czyli: do następnego kociego spotkania!

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Nie lis 28, 2004 13:21

Wiecie co? To kujde takie niesamowite, ze tyle osob moze gadac i gadac i gadac ze soba i to nie caly czas o kociambrach. A przy tym ile sie mozna nasmiac? :)
Pod Pretekstem to bardzo klimatyczny lokal. Nie wiedzialam nawet, ze to takie ladne miejsce i to nie na Starym Rynku. Bede tam teraz zapraszac moich znajomych.
Ciesze sie bardzo, ze poznalam nowe osoby: Mysie, Nezie z Tz, Anie Z, Tz Pleiades. Jestescie super. Nezia - my Cie jeszcze dokocimy ;)

A terazzzz, juz za chwileczke, juz za momencik, Funia u Basi zacznie sie krecic. Jedziemy na Wystawe po pieknote norwezke dla Basi_D od elisee. :cat3:

Aaa zapomnialabym. Ja nie moge chodzic na takieta wystawy! :mrgreen: wczoraj ledwo co uchronilam sie od zamienienia nowej przyszlej sofy na rozrabiake Syberyjke. Na szczescie ostatki rozsadku zwyciezyly. Ale chyba z piec razy tak sie opanowywalam. Twarda jestem... do nastepnej wystawy :)
Buziorki od Piro i Morii! Roja tez caluje
Obrazek Obrazek Obrazek
Zorra w krainie wiecznych łowów!

Archiesa

Od: Nie mar 21, 2004 16:25

Post » Nie lis 28, 2004 15:25

Wcale się Tobie Archiesa nie dziwię, na wystawie było tyle kocich piękności :1luvu: !!! Basia to ma szczęście - Funia jest piękna!
Fajnie było znów się z Wami spotkać :D .
Impreza była bardzo udana. Zarówno jej pierwsza część w pubie "Pod pretekstem" jak i druga u Dalii w domu.
Jak przyszłam to jeszcze włączyłam na chwilę komputer i na kociej giełdzie wylicytowałam piękną wyszywankę Kordonii :D . Oczywiście z kotkiem.
Teraz umieram, bo takie siedzenie po nocach to już chyba nie na moje stare lata :evil: .

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Nie lis 28, 2004 15:26

To kup tę sofę i na następną wystawę pójdziesz z czystym sumieniem i wolą dokocenia... bez hamulców... :twisted:
Pozdrawiam, Krzysio

Krzysio

Od: Pt lut 21, 2003 0:59

Post » Nie lis 28, 2004 19:37

Musze kupic, musze, bo im dluzej jej szukam, tym staje sie tansza! Tak te pieniadzory znikaja jakos ;)
Buziorki od Piro i Morii! Roja tez caluje
Obrazek Obrazek Obrazek
Zorra w krainie wiecznych łowów!

Archiesa

Od: Nie mar 21, 2004 16:25

Post » Nie lis 28, 2004 21:14

Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie :D i obiecuję poprawić się następnym razem :oops: i pobyć dłużej w tak miłym towarzystwie :D . Przepraszam, ze dopiero tak późno się odzywam, ale niestety proza życia daje znać o sobie :roll: (wizyta w szpitalu u mojej babci i urodziny teściowej).

Archiesa pisze:Aaa zapomnialabym. Ja nie moge chodzic na takieta wystawy! wczoraj ledwo co uchronilam sie od zamienienia nowej przyszlej sofy na rozrabiake Syberyjke. Na szczescie ostatki rozsadku zwyciezyly. Ale chyba z piec razy tak sie opanowywalam. Twarda jestem... do nastepnej wystawy

O jak ja ciebie rozumiem, nie poszłam wcale na wystawę :oops: , żebyśmy z młodym wielkimi łzami z miłości do jakiegoś kociaka nie płakali :placz: . Zdrowy rozsadek u mnie wtedy jest wyłączony i tylko TZ działa jak policjant i przywołuje towarzystwo to porządku :wink: .
Archiesa pisze: Nezia - my Cie jeszcze dokocimy

Nezia ja tak niby wiem o co chodzi z tym brakiem kociaka w domu, ale właśnie odkryłam (dzisiaj :!: ) maluszki (2 szt :?: ) błąkające się w okolicy mojego domku 8O i będę urządzać polowanie(pod jutra) :? , jak się powiedzie to będą do przekazania odpowiedzialnym opiekunom :D .
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Nie lis 28, 2004 22:11

Dzieki serdeczne! Kociaki dostały super opis i i ocenę. Teraz jednak pusto i cicho w domu. Pierwsza noc bez maluchów - kto się bedzie rozpychał na tapczanie... :cry:
Ale to nie bardzo moje poczatki - to juz piąty miot. Moja najstarsza Kicia ma już skończone 9 latek.
Stawiamteraz na Basię i jej narybek :lol:

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Nie lis 28, 2004 22:25

Witam wśród żywych.
:smiech3: :smiech3: :smiech3:

Fajnie było znów się z Wami spotkać.
Impreza była bardzo ale to bardzo udana.
Zarówno jej pierwsza część w pubie "Pod pretekstem" jak i druga u Dalii w domu.
:ok: :ok: :ok:
:D :D :D

Zmartwił mnie jedynie fakt że plany na nastepna impreze dopier w nowym roku.
:placz: :placz: :placz:

Pomimo kolejnego bólu głowy i ciężkiego wstawania w niedziele to z wami mógłbym imprezowac tydzień w tydzień.
Może sie cos jeszcze malutkiego wysmyczy co nie :?: :?: :?:
Było by fajowo.

Basiu moje gorące gratulacje z okazji nabyća nowej piękności.
Funia jest boska mizianko i głaski dla niej.
Czekamy na relacje z pierwszych dni.
:balony: :birthday: :balony:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkich fotoreporterów prosimy o jak najszybsze wklejenie fotek z imprezki.
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Nie lis 28, 2004 22:29

Funiaczek zmęczona walką z piórkami właśnie kima za moimi plecami.
Chodzi za mną i jest zauroczona Juniorem.
To chyba będzie miłość - za jakiś czas ;-)

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Nie lis 28, 2004 22:39

Nooo, widzę, że humory Wam dopisują po całonocnym imprezowaniu 8)
A ja od 8.00 znowu byłam w szkole :evil: zachciało mi się na stare lata... :wink: :lol:

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Pon lis 29, 2004 5:46

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon lis 29, 2004 9:44

Przepraszam ze nie dotarlismy z TZtem, ale padnieta bylam strasznie, nogi mnie bolaly, a jeszcze caly dzien przede mna z wystawami byl. Mam nadzieje, ze za jakis czas uda mi sie dotrzec w koncu. I super bylo niektorych spotkac na wystawie :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon lis 29, 2004 9:52

Ehhhh, strasznie mi smutno, że się nie zjawiłam... niestety nie na wszsytko mam wpływ :? Mam nadzieję, że następnym razem się uda...
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon lis 29, 2004 16:30

Extra foteczki i jak szybciutko.

:ok: :ok: :ok:

Czekamy na kolejne od kolejnych fotoreporterów.

Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

[poprzednia][następna]