Bydgoszcz 14 sierpnia (z okazji wystawy)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 16, 2004 21:42

eve69 pisze:
kinus pisze:
Aggatt pisze:
kinus pisze:
eve69 pisze:
Aggatt pisze:
eve69 pisze:
Aggatt pisze:
eve69 pisze:jasne
Ty bys nawet chlepkiem ryzowym dala rade je upasc :twisted:

:ryk: dobre, wrecz bardzo dobre, ale to jest niemozliwe, zebysmy obie z Anusia sie mylily... wy -klu -czo- ne :lol:

chcesz powiedziec ze my sie obie z kinus mylimy?
podwojnie WY- KLU- CZO- NE :twisted:

ty juz w to biednej, niewinnej kinus w to nie wciagaj :wink: ale to pozytywny objaw - uderzasz po odsiecz :wink:

alez skad
mam lojalnego swiadka :twisted:

(dobre no dobre :lol: )

Potwierdzam, ze kot w ciazy je za dwoch. I duzo pije? czy Lestat duzo pije? ;)

Lestat czy duzo pije? on w ogole nie pije :lol: ma taki chudy brzuszek, ze po tych 3 chrupkach juz nie ma miejsca na wode... :lol:

Hm..to dlatego ze wyglada jak wielblad, ale na odwrot - wode w postaci tluszczyku magazynuje POD plecami, a nie nad :lol:

:ryk:
fajnie ze jestes misiu :lol:

ty juz nie udawaj, ze specjalnie kinus tu nie sciagnelas :wink:

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Pon sie 16, 2004 21:45

uciekam spac, potworniaki :wink: i moje biedne, glodne koty tez... :) buzka i dobranoc

Aggatt

Post » Pon sie 16, 2004 21:48

Aggatt pisze:
eve69 pisze:
kinus pisze:
Aggatt pisze:
kinus pisze:
eve69 pisze:
Aggatt pisze:
eve69 pisze:
Aggatt pisze:

:ryk: dobre, wrecz bardzo dobre, ale to jest niemozliwe, zebysmy obie z Anusia sie mylily... wy -klu -czo- ne :lol:

ty juz w to biednej, niewinnej kinus w to nie wciagaj :wink: ale to pozytywny objaw - uderzasz po odsiecz :wink:

alez skad

Lestat czy duzo pije? on w ogole nie pije :lol: ma taki chudy brzuszek, ze po tych 3 chrupkach juz nie ma miejsca na wode... :lol:

Hm..to dlatego ze wyglada jak wielblad, ale na odwrot - wode w postaci tluszczyku magazynuje POD plecami, a nie nad :lol:

nie musialam :twisted:

dobranoc
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pon sie 16, 2004 23:24

Aggatt pisze:
kinus pisze:
Aggatt pisze:dobre to dopiero bedzie, jak przyjade do ciebie na inspekcje chudych brzuchow :twisted:

Aggatt - przyjedz zobaczyc jak powinien wygladac kot z linia :D Olka ma piekna linie modelki :) ale ona codziennie masaze odchudzajace ma ;) a Lestatowi sie masaz nie podobal :lol:

hmm... a czy ty nie masz przypadkiem 2 kotow? a ja mam tylko jednego ogladac? czyzby drugi byl troszke ten tego... puszysty? i nie mowie tu o czasie obecnym, czyli blogoslawionym :wink: :twisted:

jakze moje malenstwo mialoby lubic takie masaze, skoro wystajacymi koscmi nonstop o podloge uderzal... :wink:

Puszysty bo taki standard rasy jest :) mowilam, ze czarne BRI beda? ;)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon sie 16, 2004 23:29

Aggatt pisze:
eve69 pisze:
kinus pisze:
Aggatt pisze:
kinus pisze:
eve69 pisze:
Aggatt pisze:
eve69 pisze:
Aggatt pisze:

alez skad

Sama sie sciagnelam z linki na pranie ;)
Buzka i dobranoc :) i dzieki

kinus

Post » Pon sie 16, 2004 23:36

Już z domu 8)

Po pierwsze - Aggatt - serdeczne dzięki za gościnę :D Mam sporo ślicznych zdjęć Luneczki :D

Po drugie - Lesti ma tylko odrobinę "więcej kotka", a Wy tu zaraz kalumnie... :twisted:

Po trzecie - Kocurro - wcale nie takie fruu - zobaczycie ile fotek narobiłam na wystawie 8)

Po czwarte - Kameo - zawsze jest szansa na rehabilitację :wink: Fakt, Ty chyba jeszcze nie byłaś na żadnym spotkaniu, a my automatycznie przyjęlismy stały schemat przygotowań, zakładając jako pewnik, że osoba miejscowa, zgłaszająca propozycję lokalu, zajmuje się też rezerwacją. Pierwsze koty za płoty... :wink:

Gata

Od: Wto lut 05, 2002 9:14

Post » Pon sie 16, 2004 23:41

Gata pisze:Już z domu 8)

Po pierwsze - Aggatt - serdeczne dzięki za gościnę :D Mam sporo ślicznych zdjęć Luneczki :D

Po drugie - Lesti ma tylko odrobinę "więcej kotka", a Wy tu zaraz kalumnie... :twisted:

Po trzecie - Kocurro - wcale nie takie fruu - zobaczycie ile fotek narobiłam na wystawie 8)

Po czwarte - Kameo - zawsze jest szansa na rehabilitację :wink: Fakt, Ty chyba jeszcze nie byłaś na żadnym spotkaniu, a my automatycznie przyjęlismy stały schemat przygotowań, zakładając jako pewnik, że osoba miejscowa, zgłaszająca propozycję lokalu, zajmuje się też rezerwacją. Pierwsze koty za płoty... :wink:

Gatus - Ty sie po prostu zle przyjrzalas :) my mialysmy widok za dnia ;)

kinus

Post » Wto sie 17, 2004 0:49

My tez bylismy na wystawie. Szkoda tylko, ze tak pozno udalo mi sie dopiero wygrzebac. Bylismy ok 16 i spotkalismy tylko wystawiajacych forumowiczow (i chyba nie wszsytkich) i ktosie. Jako, ze nikt nic nie wiedzaial pojechalismy z wystawy do domku....

Koty piekne, ale za wystawami nie przepadam :)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Wto sie 17, 2004 9:17

Juz w domku i w pracy :)
cieszę się że spotkałam tylu Forumowiczów, częściowo przelotem, częściowo na dłuższe pogaduchy i mizianie chłopaków :D
MAM GRUBEGO KOTA!!!! Kabina się zdziwił że 'ten kotek ma tylko 9 miesiecy'. Więc Cypek (i Gac też) też jest na LIGHCIE (bueeee - pluje chrupkami) - teraz niech mi pls wytłumaczy jak odchudzać jednego kota nie zagłodziwszy przy tym drugiego???
Problem polega na tym że moje futra (zwłaszcza Gac) nie jedzą wszystkiego na raz jak dostaną tylko co i rusz podchodzą do michy i skubią po parę chrupek - Cypek więcej niż Gac ;) - więc oddzielanie na czas jedzenia nie wchodzi w rachubę za bardzo...
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

Post » Wto sie 17, 2004 11:53

Gacusiowa Mamo - to trzeba je nauczyc :wink: Wbrew pozorom to wcale nie jest trudne.
Fidel jak byl sam - tez mial non stop suche w misce. I urosla dooopa...
Teraz oba dostaja rano (o 7), po poludniu (o 18 ) i na noc (ok 22.30) po garstce chrupek (spokojnie, wystarczy :!: ), co drugi dzien na noc miesko.
I nie wygladaja na wychudzone :roll: :wink:
Doskonale wiedza zas ktora jest godzina i przypominaja o porach posilku. Regularne karmienie jest zdrowsze dla kota niz podjadanie. A odchudzanie nie jest przyjemne dla nikogo...

Agi

Od: Pt maja 17, 2002 19:19

Post » Wto sie 17, 2004 16:12

Gatus, dziekuje ze stanelas po stronie mojej kruszynki :lol:

i, jesli mozna, to pieknie prosze o zdjatka agatomczuk@o2.pl o tutaj, pliizz :D

Aggatt

Post » Wto sie 17, 2004 16:18

Aggatt pisze:Gatus, dziekuje ze stanelas po stronie mojej kruszynki :lol:

i, jesli mozna, to pieknie prosze o zdjatka

No jasne, że to kruszynka - nie czułam go biorąc na ręce. Taki na przykład Łatek - to co innego :twisted:

Fotki prześlę, ale w następnej kolejności po wystawowych - muszę te kilkadziesiąt w sumie sztuk poobrabiać :?

Gata

Post » Wto sie 17, 2004 16:39

8) pewnie, ze on lekki jak piorko jest :lol:

Gatus - nie spiesz sie :D nie uciekamy nigdzie :)

Aggatt

Post » Wto sie 17, 2004 18:13

Uff... odrobiłam pracę domową :wink: Poszło 60 fotek z wystawy do Rafała i paręnaście do Aggatt. Niestety Czarny Wampir nie chciał pozować i zdjęcia wyszły nieostre - to kolejny dowód, że jest bardzo lekkim :twisted: i zwinnym kotem... Za to Luna to prawdziwa modelka, choć prychliwa 8)

Gata

Post » Wto sie 17, 2004 19:01

wlasnie obejrzalam zdjatka :D sa cudne :D Ogromne dziekuje!

Aggatt

[poprzednia][następna]