, niektóre znowu, niektóre po raz pierwszy, nawet, jeżeli prawie zaraz po moim przyjściu zaczął się jakiś podejrzany exodus.Przestraszyłyście się moda?
Moderator: Estraven
, niektóre znowu, niektóre po raz pierwszy, nawet, jeżeli prawie zaraz po moim przyjściu zaczął się jakiś podejrzany exodus.
Atka pisze:Rachunek wygląda tak:
2 O-HER.KUBUSIA PU --- 34.00
2 CZ.A.CHA MANDARI -- 36.00
4 MAKADAMA --------- 60.00
2 E-CAFE MARROKO ---- 30.00
1 CZ.A.CYNAMONOWA -- 16.00
1 B-SREBRNA TRUSKA --- 32.00
2 CZ-ASSAM AMBAGUR -- 30.00
1 E-CAPP. POMARANC --- 13.00
1 CZ.A.ROZANA ROZA --- 16.00
1 CZ.A.KREM IRLAND ---- 18.00
2 E-CAFE OLE ---------- 30.00
1 GIBANICA ------------ 15.00
PODSUMA ------------- 330.00
SERWIS 10% ------------- 33.00
SUMA ----------------- 363.00
Wpłaty zanotowane długopisem:
70.40
19.80
16.50
66.00
czyli w sumie: 172.70
Czyli, jak ostatnie z nas, w ilości 6 sztuk (w tym ja, która nie zamawiałam NIC, bo późno przyszłam, a miętki w karcie nie znalazłam) wychodziły, zostało do dopłacenia 190,30.
Z tej kwoty dziewczyny doliczyły się swoich napoi za 133 PLN, pozostałe 57 zapłaciłam. Z tym, że nie wiem, czy dziewczyny liczyły te 10% za serwis, wydaje mi się, że nie. Czyli tak naprawdę 13 złotych z tych 57 to jeszcze "nasz" serwis.
Nadal brakuje 44 złotych.
Która się przyznaje?![]()
Żeby Was zachęcić, powiem, że wszystko, co zostanie mi zwrócone, też przeleję Praksedzie
Wielbłądzio pisze:Kurka wodna, nie wiem, czy teraz jeszcze czegokolwiek się doliczymy![]()
Przypuszczam, że z tych wpłat odnotowanych długopisem pewne są następujące:
70,40 - Serniczek, Aamms, Femka, MariaD (całość zapłacił Sernik)
16,50 - Anja
19,80 (zapł. 20) - PumaIM ?
Zapłaciłyśmy też na pewno my:
ja Wielbłąd
Kai
Kicorek
Magdziol
Regata
Przyznaję, że nie doliczyłam tych 10%, w ogóle nie zwróciłam na to uwagiMogę albo wpłacić na konto Atki (poproszę!) albo przy okazji odwiedzin Praksedy dołożyć Jej z tego tytułu kilka saszetek/puszeczek dla kociaków.
Nie wiem, proszę zeznawać dalej![]()
![]()
Ostatcznie, żeby się z tym za długo nie pieprzyć, chyba możemy zrobić tę zrzutkę po kilka złotych
...?

Serniczek pisze:było super !!!czekam na sms ,że Femka dojechała do domu. Foty są. Udostepniam na priv bo mnie Kicor do sądu poda.....![]()
Dziękuję bardzo Wszystkim ze szczególnym uwzglednieniem Femki
Kicorek pisze:Mnie będzie można zobaczyć na żywo za 2 tygodnie, nie trzeba fotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość