JoaGall24 pisze:Jestem tu już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłam czas na zgłębianie i dyskusję na forum.
Postanowiłam mieć kotkę i zastanawiam się nad rasą. Pomóżcie proszę ?
Najzwyklejszy, najbiedniejszy dachowiec z ulicy/schroniska/DT

Moderator: Estraven
JoaGall24 pisze:Jestem tu już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłam czas na zgłębianie i dyskusję na forum.

kinia098 pisze:JoaGall24 pisze:Jestem tu już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłam czas na zgłębianie i dyskusję na forum.

Karena pisze:kinia098 pisze:JoaGall24 pisze:Jestem tu już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz znalazłam czas na zgłębianie i dyskusję na forum.
Jestem tego samego zdania co Kinga

Karena pisze:No i kolejna "niespodzianka". Niełapalna szylka spod pracy dochowała się 3 maluchów. Trzyma je w krzakach. Są budki ale w innym miejscu, nie wiem dlaczego z nich nie korzysta. Położyłam im polar w krzakach, ale jak przyjdzie deszcz to co to da... Nie mam zgody na ustawienie budki w tamtym miejscu... One mają ok. 4-5 tygodni. Teraz to już naprawdę nie ma dokąd ich zabrać, zresztą na razie muszą być z matką. Są biało-rudo-szare w różnych kombinacjach. Mam zdjęcie ale beznadziejne z komórki, po niedzieli postaram się zrobić lepsze.
RATUNKU!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość